Ana SayfaDedikoduEce Erken'in Eski Sevgilileri

İlgili Postlar

Ece Erken’in Eski Sevgilileri

14 Şubat’ta Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla bir senedir yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan Ece Erken, birkaç gündür yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Basında insanların ilişkisi hakkında sert yorumlar yapan ve sürekli geçmişlerini irdeleyen Ece Erken’in evli bir adamla anılması da eski sevgililerini yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Bizde sizler için Ece Erken’in bilinen eski sevgililerini kaleme aldık. İşte Ece Erken’in eski sevgilileri;

Tuncer Öztarhan

Tuncer Öztarhan
Tuncer Öztarhan

İlk evliliğini 2008 senesinde Tuncer Özrtahan’la yapan Ece Erken’in evliliği kısa sürmüştü. Ece Erken 1 yıl sonra şiddet gördüğü gerçekçesiyle boşanmıştı. Ancak birbirinden kopamayan ikili 2013 senesinde Miami tatilinde yakalandı. Tuncer Öztarhan o dönemler evliydi…

Öner Akgün

Öner Akgün
Öner Akgün

Boşandıktan sonra yakın arkadaşının eski sevgilisi Öner Akgün’le sevgili olan Ece Erken o dönemler “Yakın arkadaşının sevgilisini çaldı” haberleriyle gündeme gelmişti.

Hacı Sabancı

Hacı Sabancı
Hacı Sabancı

Öner Akgün’den ayrıldıktan sonra Hacı Sabancı‘yla bir aşka yelken açan Ece Erken’in ilişkisi Sabancı ailesinden veto alınca çok kısa sürmüştü…

Hacı Sabancı Kimdir?

Erdal Acar

Erdal Acar
Erdal Acar

Sosyetenin çapkın adamı Erdal Acar’la 2000 senesinde bir ilişkiye başlayan Ece Erken’ bu ilişkisi kısa sürmüş ve ilişkinin neden bittiği açıklanmamıştı.

Davut Güloğlu

Davut Güloğlu
Davut Güloğlu

2011 senesinde bir aşka yelken açan Ece Erken ve Davut Güloğlu çifti o dönemler ilişkilerinde yaşadıkları kavgalarla çok sık gündeme gelmişti. Üç kez ayrılıp barışan çift iki kez nişanlanmıştı.

Davut Güloğlu Kimdir?

Akın Altan

Akın Altan
Akın Altan

2013 senesinde ünlü şarkıcı Bengü’nün eski nişanlısıyla gecelerde görüntülenen Ece Erken’in Akın Altan’la yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilmişti.

Doruk Kaya

2014 senesinde Ece Erken’in iş adamı Doruk Kaya’yla aşk yaşadığı iddia edilmiş ikili hatta ikili Londra’da lüks bir restorantta yemek yerken görüntülenmişti.

Serkan Uçar

Serkan Uçar
Serkan Uçar

2014 yılında Ece Erken ikinci evliliğini Serkan Uçar’la yapmıştı. Evliliklerinden bir çocuk sahibi olan çift bir yıl sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle yollarını ayırmıştı.

Erdinç Acar

Erdinç Acar
Erdinç Acar

Erdal Acar’la ilişkisini sonlandırdıktan 10 sene sonra skandal bir aşkla gündeme gelen Ece Erken, Erdal Acar’ın kardeşi Erdinç Acar’la aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak bu ilişki Acar ailesinden veto alarak bitmek zorunda kalmış, Erdinç Acar’ın eski Hande Demir de  “Çocuğumun babasının midesi bunu nasıl kaldırıyor. Bütün yakın çevremiz geçmişteki bu ilişkiyi biliyor ” açıklamasını yapmıştı.

Nazım Torbaoğlu

Nazım Torbaoğlu
Nazım Torbaoğlu

2018 senesinde iş adamı Nazım Torbaoğlu’yla aşk yaşadığı iddia edilen Ece Erken o dönem sık sık Torbaoğlu’yla görüntülense de ilişki hakkında bir açıklama yapmamıştı. O dönemlerde Torbaoğlu’nun evli olup olmadığı da büyük bir tartışma konusu olmuştu.

 Şafak Mahmutyazıcıoğlu

 Şafak Mahmutyazıcıoğlu
Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Ve son olarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla yaşayan Ece Erken‘in ilişkisi bir yıldır devam ediyor. 15 senelik evli iki çocuk babası olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun boşanma davası geçtiğimiz haftalarda başladı.

Ece Erken Kimdir?

1 Yorum

  1. Ece erken geçmiş sicili bu, ACAR KARDESLER olayını da yaşamış ise edep ya hu denir. Ustelik başkalarının özel hayatını didikleyip eleştirmesi komik otesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler