Ana SayfaÜnlülerGizem Karaca’dan Küvet Pozu

İlgili Postlar

Gizem Karaca’dan Küvet Pozu

Güzel oyuncu Gizem Karaca, sosyal medya hesabından parlak mayosuyla küvette poz verdiği anları paylaştı. Paylaşıma iltifat yağdı.

Parlak mayosuyla poz  verdi

Bir süredir ekranlardan uzak olan sevilen oyuncu Gizem Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü fotoğrafçı Cem Talu’nun objektifinden küvet pozunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Instagram hesabında 2.3  takipçisi bulunan Gizem Karaca masal gibi bir çekim yaptıklarını küvetteki iddialı pozuyla takipçilerinden beğeni topladı. İki parçadan oluşan bir mayo tercih eden Gizem Karaca,  fotoğrafına “Sabırsızlıkla beklediğim özel çekiminden ilk kare Cem Talu farkı, emeği geçen herkese çok teşekkürler! Masal gibi bir çekim oldu” notunu düştü.

Takipçilerinden tam not aldı

Oyuncunun parlak mayosuyla paylaştığı iddialı fotoğrafa kısa sürede beğeni yağarken aynı zamanda takipçileri yorum da yaptı. Çoğu takipçisinden çok güzel yorumlar alan Karaca, bazı takipçileri beğenisini kalp emojisi koyarak belirtirken bazıları da Çok güzel”, “Güzeller güzelim”, “Sen harikasın” ve “Hayatın ışığı sönse senin ışığın sönmez” gibi yorumlar yaptı.

Gizem Karaca Kimdir?

Gizem Karaca, sosyal medya hesabından parlak mayosuyla küvette poz verdiği anları paylaştı.
Gizem Karaca, sosyal medya hesabından parlak mayosuyla küvette poz verdiği anları paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler