Ana SayfaÜnlülerKaan Akıncı İtalya'yı Fethetti

İlgili Postlar

Kaan Akıncı İtalya’yı Fethetti

Eğitim için Amerika’ya giden ve orada aldığı tekliflerle modellik ve oyunculuk kariyerine adım atan Kaan Akıncı İtalya’yı Fethetti

Kaan Akıncı Kimdir?

Kaan Akıncı İtalya’yı Fethetti

Modellik kariyeri ve podyumdaki başarısı ile dünyaca ünlü markalarında çalışmakta tercih ettiği isimlerden birisi olmayı başaran Akıncı, Amerika’da 48 saat uluslararası kısa film festivalinde  rol alarak ve Fransa da düzenlenen Mister Europe Euro(Avrupa’nın en yakışıklı erkeği ve modeli yarışmasında en iyi 12’ye kalarak) dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

İtalya Medyasında Akıncı Rağbet Görüyor

Dünya çapında bir şöhreti olan Stella Manente ile Amerika’da yayınlanan magazin dergisine kapak olan Kaan Akıncı,  Stella ile hakkında çıkan aşk dedikodularıyla  İtalyan medyasını uzun süredir meşgul etmeye devam ediyor. Kısa zaman sonra Milano’da tekrar buluşacak olan çift ses getirecek bir projenin hazırlığını yapıyor.

İtalya ve Amerika’dan ciddi iş teklifleri aldığını doğrulayan Aknıcı, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini ve bu yolda çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Yaklaşık 3 sene aksiyon ve ileri seviye de oyunculuk eğitimleri  alan ve kendine çok inandığını ifade eden Akıncı şu açıklamada bulundu:

Türkiye’ de kendime sansasyondan uzak işimle anılacağım bir sayfa açmak istiyorum, menajerimle emin adımlarla Hollywood’a kadar uzanan bir yol arzuluyorum

Kaan Akıncı Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler