Ana SayfaÜnlülerBirce Akalay: Frikik vermeyi kimseden öğrenecek değiliz!

İlgili Postlar

Birce Akalay: Frikik vermeyi kimseden öğrenecek değiliz!

Şimdilerde sevilen dizi Babil adlı dizide izlediğimiz oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabından yaptığı TBT ile takipçilerini ve kendini çocukluk yıllarına götürdü.

Babil hakkında

Geçtiğimiz günlerde son dönemin beğenilen dizisi Babil hakkında da açıklamalar yapan Akalay, dizideki rolünü değerlendirdi. Muhabirlerin “Siz dizide Süleyman’ın sevgilisini oynuyorsunuz öyle değil mi?” sorusuna ‘Hayır metresini oynuyorum’ yanıtını vererek muhabirleri şaşırttı. Muhabirlerin soruyu yumuşatarak sormaya çalışmalarının üstüne Akalay “Niye canım, böyle bir şeye ne gerek var ne münasebet, karakterim o benim” yanıtını vermişti.

“Frikik vermeyi kimseden öğrenecek değiliz”

Başrollerini Halit Ergenç, Aslı Enver  ve Ozan Güven’le paylaştığı Babil dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Birce Akalay bir yandan televizyonda boy gösterirken bir yandan da tiyatro oyunu ile seyirliyle buluşuyor. Sosyal medya hesabından yoğun maratonuyla ilgili paylaşımlar yapan Akalay, çocukluk günlerine dair paylaştığı bir TBT fotoğrafıyla beğeni topladı. Bir doğum günü zamanında çekilmiş çocukluk fotoğrafını paylaşan Birce Akalay bir omzu düşmüş pembe elbisesine “Frikik vermeyi kimseden öğrenecek değiliz” şeklinde esprili bir gönderme yaparak takipçilerini gülümsetti.

Birce Akalay Kimdir?

Birce Akalay, sosyal medya hesabından yaptığı TBT ile takipçilerini ve kendini çocukluk yıllarına götürdü.
Birce Akalay, sosyal medya hesabından yaptığı TBT ile takipçilerini ve kendini çocukluk yıllarına götürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler