Ana SayfaDedikoduEce Erken'in Evli Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'dan Bomba Açıklama..

İlgili Postlar

Ece Erken’in Evli Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’dan Bomba Açıklama..

Bu haftanın en büyük Magazin bomba haberlerinden bir taneside ünlü sunucu Ece Erken ile evli sevgilisinin ortaya çıkan haberiydi. Ece Erken, sunuculuğununda görevli olduğu magazin programı Söylemezsem Olmaz’da dün aşk yaşamadığını itiraf etmişti. Bugün ise Sevgilisi Şafak Matmutyazıoğlu’ndan jet hızında bir açıklama geldi. Tüm Detaylar Haberimizde..

Ece Erken, Evli Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu İle Aşk Yaşadığını İtiraf Etti..

Ece Erken’in Evli Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’dan Bomba Açıklama..

Güzel sunucu Ece Erken ile Bekiştaş Kulübü’nin hukuki işlerinde yönetim kurulu üyeliği görevinde olan ve aynı zamanda evli ve iki çocuk babası olan  avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Aşkını dün itiraf eden Ece Erken’den sonra bugün sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun avukatı aracılığı ile de bir açıklama geldi.

Ece Erken Kimdir?

Ece Erken'le aşk yaşayan evli Şafak Mahmutyazıcıoğlu konuştu: Evliliğimin bitmesinde alakası yok

Ece Erken: “Ne Gizli Ne de Yasak Bir Şey Yaşıyorum”

İddialara göre evli ve iki çocuk babası olan işadamı Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi, kocasının sunucu Ece Erken ile ilişkisini öğrendiğinde boşanma davası açtı.

Ece Erken hakkında çıkan yasak aşk haberleri ile ilgili görevli olduğu Söylemezsem Olmaz programında açıklama yaparak kendini savundu. Ünlü sunucu yaşadığı aşk hakkında şöyle demişti.;

“Ortada ne gizli ne de yasak bir şey yaşıyorum. Kısa bir zaman öncesine kadar sizlerle de paylaştım. İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor. Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz”

İşte Ece Erken Ve Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu;

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: “Hukuki Sürecin 3. Kişilerle Bir Alakası Yoktur”

Yasak aşk dedikodusuyla Magazin gündemine düşen Şafak Mahmutyazıcıoğlu avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada ise; “Müvekkilim hakkında devam eden hukuki sürecin 3. kişilerle bir alakası yoktur ve gerçeği yansıtmamaktadır.” ifadelerini kullandı.

İşte O Açıklama;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler