Ana SayfaÜnlülerSimge 4 Klip Birden Çekti

İlgili Postlar

Simge 4 Klip Birden Çekti

Geçtiğimiz Ocak ayında verdiği Cadde Bostan konseri ile hayranlarına keyifli anlar yaşatan güzel şarkıcı Simge 4 Klip Birden Çekti.

Geçtiğimiz ay başarılı ve güzel şarkıcı Simge, ünlü iletişimci Özgür Aras’ın projesi olan Gişe Organizasyonu kapsamında serinin ilk konserini Cadde Bostan Kültür Merkezinde verdi.

Simge Cadde Bostan Konseri ile Büyüledi

Simge Kimdir?

Simge 4 Klip Birden Çekti

Son yıllarda başarılı çıkışı ile tanınmaya başlayan ve zaman ilerledikçe bu çıkışını sürdüren Simge’den hayranlarına dev sürpriz geldi. Kariyerinde yeniliğe daima öne veren Simge, dört yeni klibi ile müzik sevenlerin karşısına çıktı.

Çıkarmış olduğu “Ben Bazen” albümünde yakaladığı başarısı ile en iyi albüm ödüllerini arka arkaya kazanan Simge, Türkiye’de bir ilke imza atarak albüm kapanışını dört yeni klip ile gerçekleştirdi.  Dünyadaki, ‘Colors Video klip’ akımına Türkiye de öncülük eden Simge, dört farklı konseptle Seçkin Süngüç yönetmenliğinde ‘Pes Etme’, ‘İster İnan İster İnanma’, ‘Ram Ta Tam’, ‘Gülümseyişinle Uyandım’ adlı şarkılarını kliplenirdi.

Yeni projesini hayata geçirebilmek için stüdyo çalışmalarına başlayan Simge, hem kendisi üretiyor hem de birçok müzisyenden yeni hit şarkıları keşfetmek adına binlerce şarkı dinliyor.

Simge Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler