Ana SayfaÜnlülerSimge Cadde Bostan Konseri ile Büyüledi

İlgili Postlar

Simge Cadde Bostan Konseri ile Büyüledi

Ünlü iletişimci Özgür Aras’ın projesi Gişe Organizasyon kapsamında sahneye çıkan Simge Cadde Bostan Konseri ile Büyüledi.

Konser haberini sevenlerinin öğrenmesiyle birlikte biletlerinin hızlı bir şekilde tükendiği konserde ünlü şarkıcı Simge hayranlarına müzik ziyafeti sundu.

Simge Sağın Kimdir?

Simge Sağın: Erkekte Karakter Arıyorum

Simge Sağın: Erkekte Karakter Arıyorum

Geçtiğimiz aylarda erkek partnerleriyle ilgili bir açıklama yapan Simge magazin gündeminde adeta şok etkisi yaratmıştı. Birlikte olacağı erkekte karakterin ön planda olduğunu vurgulayan açıklamalarda bulunmuştu.

Simge Cadde Bostan Konseri ile Büyüledi

Başarılı ve güzel şarkıcı Simge, ünlü iletişimci Özgür Aras’ın projesi olan Gişe Organizasyonu kapsamında serinin ilk konserini Cadde Bostan Kültür Merkezinde verdi. Kendi şarkılarıyla birlikte söylemekten keyif aldığı şarkıların da akustik hallerini seslendirdi. Konser boyunca birbirinden güzel şarkıları seslendiren şarkıcı hayranlarına güzel anlar yaşattı.

Güzel şarkıcının konserine Melahat Gürses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, İrem Sak, Ersay Üner, Müjde Uzman, Alper Narman, Onur Bayraşa, Onurr, Fikri Karayel, Ayşegül Mermer, Yılmaz Taner gibi ünlü isimler katılım sağlayarak destek oldular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler