Ana SayfaDedikoduBeren Saat ve Kenan Doğulu Yine Mi Ayrılığın Eşiğinde?

İlgili Postlar

Beren Saat ve Kenan Doğulu Yine Mi Ayrılığın Eşiğinde?

Geçtiğimiz sene sürekli kavga ve ayrılık haberleriyle gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat hakkında yine şaşırtıcı iddialar gündeme gelmeye başladı. “Atiye” dizisinin galasında yeniden bir arada olan ve bakışlarıyla herkesi kendine hayran bırakan Beren Saat ve Kenan Doğulu yine mi ayrılığın eşinde? İşte haberin detayları;

Kenan Doğulu Pes Etmedi!

2014 senesinde dünya evine giren Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti için geçtiğimiz sene oldukça zorlu geçmişti. Aralarında yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle ayrılığın eşine gelen çiftin evleri bile ayırdığı iddia edilmişti. Bu dönemde ayrılık haberlerine karşı Kenan Doğulu “Boşanmıyoruz. Aramızda çözemeyeceğimiz bir sorun yok.” açıklamasında bulunmuştu.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Aşk Tazeledi!

Barışma Partisi Düzenlediler

Bir süre ayrı kalan Beren Saat ve Kenen Doğulu defalarca boşanmanın eşiğine gelse de çift aşklarını kıyamamış ve bekleme kararı almışlardı. Sonunda yaşadıkları zorlu süreci geride bırakan çift Aralık ayının başlarında yeniden bir araya gelmiş ve barışma partisi düzenlenmişlerdi. Yeniden bir arada olmalarını sevdikleriyle birlikte kutlayan çiftin “Atiye” galasındaki birbirlerine aşk dolu bakışları da gözlerden kaçmamıştı.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat ve Kenan Doğulu Yine Mi Ayrılığın Eşiğinde?

Son dönemlerde bir ayılıp, bir barışma haberleriyle gündeme gelen çift yine ayrılık haberiyle gündemde. Geçtiğimiz günlerde Ozan Doğulu’nun doğum günü patisine Beren Saat‘in katılmaması çiftin arasının bozulduğuna dair iddiaları da beraberinde getirdi. Gecenin sonunda mekandan çıkarken soru yağmuruna tutulan Kenan Doğulu evliliği hakkındaki sorulara yanıt vermeyerek “Ozan’ın doğum günü için bütün aile buradaydık, çok eğlendik.” açıklaması yaptı. Çiftin aile etkinliklerine birlikte katılmamasının bir başka nedeni Kenan Doğulu’nun ailesiyle Beren Saat’in anlaşmazlık yaşıyor olması da olabilir. Ama tabi ki de tüm bu düşünceler yaşananlardan bir çıkarım. Bu konuda çift bir açıklama yapmadan neler olduğunu kestirmek zor.

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler