Ana SayfaDedikoduKubilay Aka'dan İhanet İddialarına Yanıt!

İlgili Postlar

Kubilay Aka’dan İhanet İddialarına Yanıt!

Geçtiğimiz sene Miray Daner ile iki buçuk yıllık ilişkisini sonlandıran Kubilay Aka’nın ismi ihanet iddialarından bir türlü kurtulmuyor. Hilal Altınbilek iddialarından sonra ilişkisinde Daner’i bir kez daha aldattığı iddialarıyla gündeme bomba gibi düşen Kubilay Aka’dan ihanet iddialarına yanıt geldi. İşte Aka’nın o açıklamaları;

Neler Yaşandı?

2019’un yaz ayı ünlüler cephesinde oldukça hareketli ve karmaşıktı. Birliktelikler, ayrılıklar, ihanetler derken kafamızı hangi yöne çevireceğimizi şaşırdık. Ama tabi bu olayların içerisinde Miray Daner ve Kubilay Aka ayrılığı herkesin ağzını açık bırakmıştı. Birbirine en yakışan çift olarak seçilen ikili Ağustos ayında ani bir kararla yollarını ayırmış ve Daner ayrılıktan sonra büyük bir sessizliğe bürünmüştü. Aka’nın ayrılığı sosyal medya hesabından duyurmasından sonra Hilal Altınbilek’le yayınlanan fotoğrafları da ortalığı iyice karıştırmıştı.

Aldatmadım Diyen Kubilay Aka’nın İhaneti Gün Yüzüne Çıktı!

Bir İhanet Daha Mı?

Bugün ortaya oldukça ilginç bir iddia atıldı. “2.Sayfa” programında Kubilay Aka, Miray Daneri İzmir’de 25 yaşındaki bir üniversite öğrencisiyle aldattığı ortaya atıldı. İddialara göre Aka’nın ilişkide olduğu kadın ilişki yaşadıkları dönemlerdeki konuşmaları programa gönderdi. Buna neden olansa ikilinin kavga etmesiydi. Aka’dan intikam almak isteyen genç kız ise çareyi yaşadıkları yasak aşkı ifşa etmekte buldu.

Miray Daner Kimdir?

Kubilay Aka’dan İhanet İddialarına Yanıt!

Bugünün en çok konuşulan konusu bu haberin gerçek olup olmadığıydı. Bu kadarı da olmaz artık dedirten bu olay hakkında açıklama yapan Kubilay Aka olayın gerçeklikle bir ilgili olmadığını “Bu konuyla alakalı kız tarafından tehdit alıyorum. Bu durum için savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.  Paylaşımlardan haberdar değilim. Ne olursa olsun bir insanla aranızdaki özel görüşmeyi ifşa edemezsiniz. Bu sabah bu konu için karakoldayım. Bundan sonra hukuki süreç işleyecek. Ben yolun daha başındayım böyle bir olayla gündeme geldiğim için çok üzgünüm. Kötü bir tecrübe oldu.” sözleriyle açıkladı.

Kubilay Aka Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler