Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca Eski Eşiyle Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Işın Karaca Eski Eşiyle Açıklama Yaptı!

Kıbrıs Türkü şarkıcı olan Işın Karaca, Üç yıllık eşi Tuğrul Odabaş’tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Boşanma davası sonrası soluğu bir otelde alan şarkıcı, mekan çıkışı boşanma davasını takip eden muhabiri terslemişti. Muhabirlere az da olsa açıklama yapan Işın Karaca’dan Herkesi şaşırtacak boşanma iddialarını ortaya dökmüştü. Şimdiler de ise yeni sevgilisi ile sosyal medyada fotoğraf paylaşmıştı. Bu olaylardan sonra Işın Karaca, boşandığı eşi Tuğrul Odabaş’tan parayı kesti. İmzaladıkları boşanma protokolü ile Odabaş’a 12 at hibe etmiş, SGK’sını ödemiş, ve atların aylık 25 bin TL’lik masraflarını karşılamıştı. Karaca, tüm bu verdiklerini geri çektiğini açıkladı. Işın Karaca Eski Eşiyle Açıklama Yaptı!

Işık Karaca'dan Aşk Dolu Paylaşım!

Işın Karaca: Artık hiçbir şeyi ödemiyorum

Kıbrıs Türkü şarkıcı olan Işın Karaca, Üç yıllık eşi Tuğrul Odabaş’tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Boşanma davası sonrası soluğu bir otelde alan şarkıcı, mekan çıkışı boşanma davasını takip eden muhabiri terslemişti. Muhabirlere az da olsa açıklama yapan Işın Karaca’dan Herkesi şaşırtacak boşanma iddialarını ortaya dökmüştü. Şimdiler de ise yeni sevgilisi ile sosyal medyada fotoğraf paylaşmıştı. Bu olaylardan sonra Işın Karaca, boşandığı eşi Tuğrul Odabaş’tan parayı kesti.

Şarkıcı Işın Karaca, Tuğrul Odabaş’tan boşanmasının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 2. Sayfa’ya katılan Karaca, “12 maddelik boşanma protokolü yaptık. 12 atı ona hibe ettim. Atların aylık 25 bin liralık masraflarını da karşılıyordum. SGK prim borcundan faturalarına kadar her şeyi ödüyordum. Boşanma sonrası konuşma yasağını ihlal etti, artık hiçbir şeyi ödemiyorum” dedi.

Işın Karaca'nın Boşanma Nedeni!

Işın Karaca Eski Eşiyle Açıklama Yaptı!

Kıbrıs Türkü şarkıcı olan Işın Karaca, Üç yıllık eşi Tuğrul Odabaş’tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Boşanma davası sonrası soluğu bir otelde alan şarkıcı, mekan çıkışı boşanma davasını takip eden muhabiri terslemişti. Muhabirlere az da olsa açıklama yapan Işın Karaca’dan Herkesi şaşırtacak boşanma iddialarını ortaya dökmüştü. Şimdiler de ise yeni sevgilisi ile sosyal medyada fotoğraf paylaşmıştı. Bu olaylardan sonra Işın Karaca, boşandığı eşi Tuğrul Odabaş’tan parayı kesti. İmzaladıkları boşanma protokolü ile Odabaş’a 12 at hibe etmiş, SGK’sını ödemiş, ve atların aylık 25 bin TL’lik masraflarını karşılamıştı. Karaca, tüm bu verdiklerini geri çektiğini açıkladı.

Işın Karaca Eski Eşiyle Açıklama Yaptı!
Işın Karaca Eski Eşiyle Açıklama Yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler