Ana SayfaÜnlülerHande Erçel Azize Dizisi Finali Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Hande Erçel Azize Dizisi Finali Hakkında Konuştu!

Türk oyuncu Hande Erçel, hamile olan ablası Gamze Erçel ile hamileliği ile ilgili fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı. Pozitif Fotoğraflar ve yorumlarda bulunan Hande Erçel, yaptığı paylaşımlarla güzel açıklamalarda bulunmuş. “İkiz bebek ve ben ablacım” açıklamasında bulunan Hande Erçel, Ünlü sanatçı Murat Dalkılıç ile ilişkilerini devam ettirmesinden dolayı paylaştığı fotoğraflardan etkilenen takipçileri ve hayranları merak içinde olmuştur. Yaptığı paylaşımdan takipçileri ve sevenleri Hande Erçel‘in de bebek istediğini ve bu güzel anıların onunda yaşaması gerektiğini vurgulamışlardı. Kendisininde bebek beklendiği vurgulayan takipçileri pozitif yorumlarda bulunmuştur. Onun bu güzel anıları en çok konuşulanlar arasına girmiş ve magazin dünyasının gündemine oturmuştur. Bu olaylardan sonra uzun zamandır birlikte olan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, önceki akşam Etiler’deki bir mekanda akşam yemeği yedi. Hande Erçel Azize Dizisi Finali Hakkında Konuştu!

Hande Erçel: Kısmet Değilmiş!
Hande Erçel: Kısmet Değilmiş!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, önceki akşam Etiler’deki bir mekanda akşam yemeği yedi. Hande Erçel Azize Dizisi Finali Hakkında Konuştu!  Gazetecilerin, “Rol aldığınız Azize dizisi final yaptı. Neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Hande Erçel, “Kısmet değilmiş” cevabını verdi.  Yeni bir proje olup olmayacağı soruları üzerine ise Erçel, “Güzel bir proje olursa neden olmasın” ifadelerini kullandı.  Hande-Gamze Erçel kardeşlerin kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel, 11 Ocak’ta hayatını kaybetmişti.  Her fırsatta yaptığı paylaşımlarla annesini anmayı ihmal etmeyen oyuncu Hande Erçel, annesinin ölüm yıldönümünde Instagram’dan duygusal bir paylaşım yapmıştı.  Erçel, ablasının ve annesinin bulunduğu bir kareyi şu notu düşerek yayınlamıştı:  Biz büyürken evde 3 kızdık böyle 3 deli kız… Sen aramızdan ayrılalı 1 sene oldu. Biz yine 3 kızız.. Senin öğretilerinle büyüyoruz, büyütüyoruz… Her gün daha da özlüyorum seni pudram…

Her adımım sana biraz daha gurur vermek için, biraz daha yüzünü güldürmek için… Yapamam dediğim o zamanlara bakıyorum omzumda hiç düşünemediğim kadar büyük yükleri taşıma kuvvetim varmış. Annem olduğun için çok şanslıyım.

Hande Erçel: Kısmet Değilmiş!
Hande Erçel: Kısmet Değilmiş!
Hande Erçel: Kısmet Değilmiş!
Hande Erçel: Kısmet Değilmiş!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler