Ana SayfaDedikoduAldatmadım Diyen Kubilay Aka'nın İhaneti Gün Yüzüne Çıktı!

İlgili Postlar

Aldatmadım Diyen Kubilay Aka’nın İhaneti Gün Yüzüne Çıktı!

İki buçuk senedir birlikte olan Kubilay Aka ve Miray Daner aşkı geçtiğimiz sene Ağustos ayında son bulmuştu. Ayrılığı sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir açıklamayla duyuran Aka’nın ilişkisini bitiren nedenin Hilal Altınbilek’le yasak aşk yaşaması olduğu iddia edilmişti. Yaptığı açıklamalarda aldatmadım diyen Kubilay Aka’nın ihaneti gün yüzüne çıktı!

İhanet İddiaları Gündeme Bomba Gibi Düştü

Kubilay Aka Miray Daner’e “Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım.” sözleriyle veda etmişti. Ancak ayrılık haberinden birkaç saat sonra Aka’nın Hilal Altınbilek’le fotoğrafları çıkması gündeme damgasını vurmuştu. Bebek’te bir eğlence mekanında sarmaş dolaş objektiflere yakalanan ikilinin yasak aşk yaşadığı iddiaları Miray Daner’in suskunluğunun nedenini ortaya sermişti.

Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek’ten yeni haber!

Açıklamalardan Kaçtılar

Aynı menajere bağlı olarak çalışan Hilal Altınbilek ve Kubilay Aka’nın bu sayede tanıştıkları iddia ediliyor. İhanet haberlerinden kısa bir süre sonra Nişantaşı’nda yakalanan Altınbilek “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi hakkında sorulan soruları yanıtlarken Kubilay Aka sorusu karşısında paniklemiş ve muhabirlere cevap vermeden oradan ayrılmıştı. Bu haberin üzerine çok geçmeden Altınbilek’in özel hayatı hakkında yapım şirketinden uyarı aldığı iddia edilmişti.

Hilal Altınbilek Kimdir?

Aldatmadım Diyen Kubilay Aka’nın İhaneti Gün Yüzüne Çıktı!

Hilal Altınbilek ile bir ilişki yaşamadığını dile getiren Kubilay Aka‘nın güzel oyuncuyla arasında geçenler hala tam olarak bilinmese de, Aka hakkında yeni ihanet iddiaları gündeme geldi.  Bugün “2.Sayfa” programında ortaya atılan iddiaya göre Kubilay Aka, Miray Daner’le birlikte olduğu sırada İzmir’de 25 yaşındaki bir üniversite öğrencisiyle mesajlaşıyordu. Kız tarafından Daner sorulunca ise Aka’nın “İlişkimizde kopmalar yaşıyoruz ciddi bir şey yaşamıyoruz. Bu yaşta birinin ciddi bir ilişki yaşaması doğru değil” yanıtını verdiği ve bu yasak aşk macerasının bu cümleyle başladığı iddia ediliyor. Sonrasında konuşmaya devam eden ve gizli gizli buluşan ikilinin kavga etmesi üzerine sinirlenen genç kız mesajlaşmaları “2.Sayfa” programına göndererek Aka’yı ifşa etti. Bu ara adı çapkınlık iddialarından kurtulmayan ünlü oyuncu ise bu olayın bur kurmaca olduğunu söylüyor.

Kubilay Aka Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler