Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Yeni Tarzı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Yeni Tarzı!

Türk şarkıcı olan aynı zamanda en çok konuşulanlar arasında yer alan Aleyna Tilki, Sosyal medyada Aktifliğini koruyordu. Son zamanlarda sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam etmişti. Aleyna Tilki, Sanat dünyasının ünlü isimleri ile Polat Yağcı’nın doğum günü partisine akın etmişti. Partide olaylardan sonra gündeme oturan Aleyna Tilki bu sefer de Giydiği Elbise İle Dikkatleri Üstüne Çekti!

Doğum Günü Partisine Katıldı!

Yeni yıla sahnede giren şarkıcı Aleyna Tilki, konser öncesi çekilen fotoğrafları ile sosyal medyada paylaşım yapmıştır. Yaptığı paylaşımlarda kırmızı mini deri kaplamalı elbisesi ile dikkat çekmiştir. Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam etmiştir. Bu olaylardan sonrada Dj Mahmut Orhan doğum günü partisi düzenlemiştir. Doğum günü partisine katılan Aleyna Tilki gene cesur elbisesiyle dikkat çemiştir.

Aleyna Tilki Yeni Tarzı!
Aleyna Tilki Yeni Tarzı!

Aleyna Tilki Yeni Tarzı!

Türk şarkıcı olan aynı zamanda en çok konuşulanlar arasında yer alan Aleyna Tilki, Sosyal medyada Aktifliğini koruyordu. Son zamanlarda sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam etmişti. Aleyna Tilki, Sanat dünyasının ünlü isimleri ile Polat Yağcı’nın doğum günü partisine akın etmişti. Partide olaylardan sonra gündeme oturan Aleyna Tilki bu sefer de Giydiği Elbise İle Dikkatleri Üstüne Çekti! Dj Mahmut Orhan doğum günü partisi düzenlemiştir. Doğum günü partisine katılan Aleyna Tilki gene cesur elbisesiyle dikkat çemiştir.  DJ Mahmut Orhan, önceki gece Asmalı mescit’teki bir mekanda 27. yaşını kutladı.  Mahmut Orhan’ı doğum günü kutlamasında Edis ve Aleyna Tilki gibi yakın dostları yalnız bırakmadı.  Siyah bir ayakkabı üstüne mini etek tercih eden Tilki, pembe gözlükleriyle dikkat çekti.

Aleyna Tilki Yeni Tarzı!
Aleyna Tilki Yeni Tarzı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler