Ana SayfaDedikoduSeda Sayan'ın Oğlu Oğulcan Ebru Şahin Hakkında Konuştu

İlgili Postlar

Seda Sayan’ın Oğlu Oğulcan Ebru Şahin Hakkında Konuştu

Şimdilerde ATV ekranlarının en popüler dizileri arasında olan olan Hercai’de  Reyyan karakterine can veren Ebru Şahin’le Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in arasındaki aşk yaşadıklarına dair iddialara sonunda Oğulcan’dan açıklama geldi. Oğulcan neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Seda Sayan’ın Oğlu Oğulcan’dan Ebru Şahin Hakkında Açıklama..

Son zamanlarda Hercai’nin yıldızı genç oyuncu Ebru Şahin ile Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin arasında ki aşk dedikoduları ile magazin kazanı yine kaynamıştı. Güzel oyuncu Ebru Şahin’in Oğulcan Engin’in Cihangir’de bunulan kafesine geldiği ve ünlü ikilinin cafede görüştükleri iddia edilirken ünlü sanatçı Seda Sayan’da “Tanımıyoruz” demişti..

Oğulcan Engin Kimdir?

Oğulcan Engin Aşk İddialarına Cevap Verdi!..

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin, gittikçe büyüyen bu aşk iddiaları karşısında dayanamayıp en sonunda sessizliğini bozdu.

Ebru Şahin kimdir?

Ebru Şahin ile ilgili görsel sonucu

Dün gece bir ödül törenine katılan Oğulcan Engin, “Eskiden beri tanışıyoruz. Ama arkadaşız” diye açıklama yaparken, Kanal D’de ki  2. Sayfa isimli magazin programına konuştu ve ekledi;

Oğulcan Engin: “Ebru’yu Çok Eski Tanırım”

“……Annem o kadar çok açıklama yapıyor ki benden habersiz. ‘Acaba yine mi bir şey söyledi?’ dedim. Ebru benim arkadaşım. ‘Anne böyle bir şey var mı?’ dedim. ‘Yok oğlum’ dedi. Biz de sosyal medyadan öğreniyoruz. Ebru’yu çok eski tanırım. Çok da başarılı bir oyuncu. Biri olursa elinden tutar çıkarım zaten. Şuan hayatımda kimse yok.”

Seda Sayan 2.Sayfa’da Tanımıyoruz Demişti!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Kanal D’de izlenilen ünlü sunucular Müge ve Gülşen’in hazırlayıp sunduğu  2. Sayfa magazin programına mesaj göndererek, ”Haber kesinlikle yanlış. Ben oyuncu kardeşimiz Ebru’yu hiç tanımıyorum, yan yana bile gelmedim. Çok beğeniyorum çok iyi bir oyuncu ama hiç tanımıyorum hiç. Oğulcan da tanımıyor. Bu haber nasıl çıktı onu da bilmiyorum” şeklinde açıklamasını da yapmıştı.

Oğulcan engin ile ilgili görsel sonucu

Oğulcan engin ile ilgili görsel sonucu

Oğulcan engin ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler