Ana SayfaKimdirOğulcan Engin Kimdir?

İlgili Postlar

Oğulcan Engin Kimdir?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin’in oğulları olan Oğulcan Engin Kimdir? Oğulcan Engin Nerelidir? Oğulcan Engin Kaç Yaşında? Oğulcan Engin Hangi Burç? Oğulcan Engin Biyografisi ve hakkında tüm merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz…


Bugün Doğan Ünlüler

Oğulcan Engin Kimdir? Oğulcan Engin Nerelidir? Oğulcan Engin Kaç Yaşında? Oğulcan Engin Hangi Burç?

Oğulcan Engin 30 Ağustos 1990 senesinde doğmuştur. Şimdilerde 18 yaşında olan Oğulcan Engin, Ankara’da dünya ya gelmiştir. Başak burcu olan Oğulcan Engin aslen Ankara lıdır.

Oğulcan Engin Proselyonel Hayatı?

9 yaşından itibaren Beşiktaş’ın çocuk takımında fulbol oynamaya başlamıştır. 2001 yıllarında  Beşiktaş Spor Kulübü’nden lisanını alan Oğulcan Engin, başarısıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve 07-08 sezonunda Beşiktaş A2 takımında oynamıştır. 2,5 senede A2 takımda 31 maça çıkıp 4 gol atan Oğulcan Engin 2008 yılında çapraz bağlarındaki sorun sebebiyle yaşadığı bir rahatsızlık sonucu  ameliyat olmuştur. Oğulcan Engin ameliyat sonucunda 4 ay futbol sahalarından uzak kalmıştır. Bu üzücü olay sonrasında uzun süre futbol oynayamayan Oğulcan Engin, Beşiktaş’tan ayrılıp 2010 yılında karşılıksız biçimde Kasımpaşa Spor Kulübüne transfer olmuştur .2007’de 2 kez Türkiye U-17 formasını giyme şansı  yakalayan Oğulcan Engin, 2008’de düzenlenen Piestany Turnuvası da Türkiye U-18 milli takım formasını giyme şansını elde etmiştir.

Oğulcan Engin Kimdir?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve eski Beşiktaşlı futbolcu Sinan Engin’in oğulları olan Oğulcan Engin, her zaman magaziKasımpaşa Spor Kulübün dünyasının göz bebeği olmuştur. Futbolu dışında özel hayatıyla da magazin basının dikkati çeken Oğulcan Engin, 2009 yılında Bebek’te arabasının aynasıyla çarptığı İtalyan gençle kavga  ederek, uzun süre magazin gündeminde yer almıştır. 2009 senesinde, ilk oyunculuk çalışmasını annesi Seda Sayan ile Lays cips reklamında oynayarak kendini göstermiştir.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler