Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal'ın, Defne Samyeli'ye Cevabı Gecikmedi..

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’ın, Defne Samyeli’ye Cevabı Gecikmedi..

Günlerdir Magazin Haberleri, Mustafa Sandal ile Defne Samyeli arasındaki Gizli Aşk iddialarıyla çalkalanırken ünlü ikilinin iddialar hakkındaki açıklamaları devam ediyor. En son  ” Umarım sanatçı arkadaşıma dava açmak durumunda kalmam” diyen Samyeli’ye Mustafa Sandal’dan yanıt geçikmedi. Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli, Mustafa Sandal’ın “Gizli Aşk” İddiasına Ne Dedi..

Mustafa Sandal’ın, Defne Samyeli’ye Cevabı Gecikmedi..

Beni Ağlatma isimli kitabını geçtiğimiz günlerde çıkaran ve basın toplantısı yapan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, kitapındaki gizli aşk konusuyla Defne Samyeli aşkı ortaya çıkınca magazin gündemi adeta çalkalandı.

Defne Samyeli kimdir?

Beni Ağlatma’da ünlü sunucu Defne Samyeli ile 25 yıl öncesinde gözlerden uzak bir aşk yaşadığına da değinen Mustafa Sandal’ın bu gizli aşk iddiası, Defne Samyeli tarafından geçtiğimiz gün yalanlanmıştı..

Defne Samyeli: “Tamamen Gerçek Dışı Bir İddia”

Onur Baştürk Mustafa Sandal’ı Sert Eleştirdi!

Mustafa Sandal: ” Defne’nin Neye Bozulduğunu Anlayamadım”

Ünlü sunucu Defne Samyeli’nin sert olan bu açıklamasının üzerinde Kanal D ekranlarının ünlü magazin programı 2.Sayfa’ya konuşan Mustafa Sandal, sözlerini tekrar etti ve “Defne hanım doğru söylüyor olabilir. Saymadım ama 4 kez görüşmüş ve ben yanlış yorumlamış olabilirim. Ancak, kitabı okuyunca tam olarak neye bozulduğunu da pek anlamış değilim. Keza, altını çizmek isterim ki, onun net ve kararlı duruşundan ötürü zaten bir ilişki yaşayamadığımız yazıyor, yaşadığımız değil!” diyerek açıklamalrına devam etti…

defne mustafa ile ilgili görsel sonucu

Mustafa Sandal kimdir?

“Kitapta Rencide Etmeden O’na Yer Verdim”

“……..26 yıl önce annemin yanında görüşmekten çekinmediği için, şimdi çekinebileceğini tahmin edemedim ve küçük bir anektod olarak kitapta asla rencide etmeden kendisine yer verdim……..” diyen ünlü şarkıcı, açıklamalarına devam etti..

……..Aslında; o paragraf bir öz eleştiriydi, okuyunca bunu çok net göreceksiniz. Öyle ki 1 ay önce proje amaçlı özel bir yemekte Polat Yağcı’nın yanında ‘Kitapta benden de bahsettin mi?’ diye soran da kendisiydi. Şaşkınım ama yine de bir hanımefendi öyle diyorsa öyledir ve tartışmaya kapanmıştır, saygı duymak gerekir. Kendisine, birkaç gün önce çıkardığı single’ında da başarılar dilerim”

Defne Samyeli aşk iddialarını reddetti, Mustafa Sandal'dan cevap gecikmedi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler