Ana SayfaÜnlülerOnur Baştürk Mustafa Sandal'ı Sert Eleştirdi!

İlgili Postlar

Onur Baştürk Mustafa Sandal’ı Sert Eleştirdi!

Son dönemlerde adı sürekli çapkınlık haberleriyle anılan Mustafa Sandal geçtiğimiz gün Defne Samyeli ile geçmişte aşk yaşadığını açıklayarak gündeme damgasını vurmuştu. Yeni kitabında aşk hayatıyla ilgili tüm detayları anlattığını açıklayan şarkıcı köşe yazarı Onur Baştürk’ün haberine konu oldu. Onur Baştürk Mustafa Sandal’ı sert eleştirdi!

Mustafa Sandal’dan Olay Yaratan Açıklamalar

Dün itibariyle ilk kitabı “Beni Ağlatma”yı piyasaya süren Mustafa Sandal’ın kitap çıkmadan önce yaptığı açıklamalar çok konuşulmuştu. Kitabında özel hayatıyla ilgili en ince detaylara kadar her şeyi açıkladığını dile getiren sevilen şarkıcının Defne Samyeli hakkında yapmış olduğu açıklama büyük bir tartışmayı da beraberinde getirmişti.

Defne Samyeli Bu Kez Susmadı!

Genelde özel hayatıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmayan Defne Samyeli, Mustafa Sandal’ın ortaya attığı bir dönemler yaşanan ilişki iddiaları hakkında sinirlerine hakim olmadı. Söz konusu iddialar ve yapılan haberler karşısında tepkisiz kalmayan Defne Samyeli kısa ilişki iddialarına “25 senede dört kez gördüm. Umarım kendisine dava açmak zorunda kalmam.” yanıtını verdi.

Defne Samyeli Kimdir?

Onur Baştürk Mustafa Sandal’ı Sert Eleştirdi!

Çapkınlık haberleri ve yeni kitabıyla birkaç gündür magazinin sayfalarını dolduran Mustafa Sandal yazdıklarıyla köşe yazarı Onur Baştürk tarafından ağır eleştiriler aldı. “Durulmadım. Mustafa Sandal versiyon 2.0’da yaşıyorum.
Fonksiyonel, niyetli ve istekli bir erkek olarak aktifim.” açıklamasını yapan Sandal’ın bu örneğin ardından ilişki yaşadığı kadınları anlatması büyük tepki çekti. Bu kadar özelin kimseyi ilgilendirmediğine sert bir dille değinen Baştürk “Mustafa Sandal neden kadınları kullanıyor?” sorusunu sorarak Sandalı”Oysa artık bu dönemde kadınlar bu konularda daha hassas. Seslerini sakınmadan, daha gür çıkarıyorlar. Defne Samyeli gibi… Üzgünüm ama, şarkılarını çok sevdiğimiz Mustafa Sandal’ın önce bu devrin anlayışına göre güncellemesi gerekiyor kendini. “Versiyon 2.0”dayım dese de boş, acil formatlanmaya ihtiyacı var.” sözleriyle eleştirdi.

Mustafa Sandal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler