Ana SayfaDedikoduHakan Ural'dan, Reynmen'e Büyük Tepki!

İlgili Postlar

Hakan Ural’dan, Reynmen’e Büyük Tepki!

Reynmen takma isimli sosyal medya fenomeni YouTuber Yusuf Aktaş, yayınladığı “Derdim Olsun” isimli şarkısıyla izlenme rekorları kırmıştır. Daha sonra da Cem Yılmaz ile akraba loduğu ortaya çıkmış ve büyük kitle sahibi olmuştur. Reynmen’in geçen ramazan ayında ezan okurken paylaştığı videoların yeni gündeme gelmesiyle tepkiler çığ gibi büyümeye başladı.

Daha önce basın mensuplarına saldıran ve videolarında sık sık küfürlü sözler sarf eden Youtuber son olarak Twitter üzerinden başlatılan #AllahRahmetEylesinReynmen etiketi ile gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz Ramazan ayında çekilen videoda ise Reynmen ilk olarak ezan okuyor sonra ise kahkahalar atıyor. Söylemezsem Olmaz programında ele alınan konu üzerine ilahiyatçı Arif Arslan telefona bağlanarak “Annesi babası yok mu, bu çocuk taş deliğinden mi çıktı” diyerek  görüntülere tepki gösterdi. Son olarak ezanla alay etti iddialarına ise “Dinden çıktı, tövbe etmesi lazım” uyarısında bulundu. Bu olayların büyümesine dayanamayan Hakan Ural’dan, Reynmen’e Büyük Tepki!

Hakan Ural'dan, Reynmen'e Büyük Tepki!
Hakan Ural’dan, Reynmen’e Büyük Tepki!

Hakan Ural: Benim olduğum yerde hadi gel de yap bakayım!

Neler Oluyor Hayatta? programında Reynmen’in ramazan ayında ezan okuyup kahkahalar attığı video gündeme bomba gibi düştü. Reynmen’in ramazan ayında ezan okuyup, insanların da buna inanmasına karşı kahkaha atıp eğlendiği görüntülere tepkiler çığ gibi büyüdü ve ezanla alay ettiği iddiaları gündeme geldi. Program sunucularından Hakan Ural da şarkıcı Reynmen’in bu görüntülerine çok sert tepki verdi! İşte o anlar… Neler Oluyor Hayatta? hafta içi her gün canlı yayınla 09.00’da Kanal D’de ekranlara yansıyacaktır. 

Hakan Ural’dan, Reynmen’e Büyük Tepki!

Reynmen takma isimli sosyal medya fenomeni YouTuber Yusuf Aktaş, yayınladığı “Derdim Olsun” isimli şarkısıyla izlenme rekorları kırmıştır. Daha sonra da Cem Yılmaz ile akraba loduğu ortaya çıkmış ve büyük kitle sahibi olmuştur. Reynmen’in geçen ramazan ayında ezan okurken paylaştığı videoların yeni gündeme gelmesiyle tepkiler çığ gibi büyümeye başladı. Geçtiğimiz Ramazan ayında çekilen videoda ise Reynmen ilk olarak ezan okuyor sonra ise kahkahalar atıyor. Söylemezsem Olmaz programında ele alınan konu üzerine ilahiyatçı Arif Arslan telefona bağlanarak “Annesi babası yok mu, bu çocuk taş deliğinden mi çıktı” diyerek  görüntülere tepki gösterdi. Son olarak ezanla alay etti iddialarına ise “Dinden çıktı, tövbe etmesi lazım” uyarısında bulundu. Bu olayların büyümesine dayanamayan Hakan Ural’dan, Reynmen’e Büyük Tepki!

Hakan Ural'dan, Reynmen'e Büyük Tepki!
Hakan Ural’dan, Reynmen’e Büyük Tepki!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler