Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMelda Gürbey "Yorma" ile İddialı Geliyor

İlgili Postlar

Melda Gürbey “Yorma” ile İddialı Geliyor

Başarılı ve ünlü isimlere yazdığı hit şarkılarla tanınan ve bu alanda başarı elde eden Melda Gürbey “Yorma” ile İddialı Geliyor

Şimdiye kadar Bengü, Tuğba Yurt ve Hande Ünsal gibi başarılı isimlerle çalışan ve büyük bir başarıya imza atan Melda Gürbey, bu defa kendi şarkısı ile iddialı bir çıkış yapmayı planlıyor.

Melda Gürbey kimdir?

Melda Gürbey “Yorma” ile İddialı Geliyor

Şimdiye kadar  Bengü (Geçmiş Olsun, Neden, Günaydın), Tuğba Yurt (Yine Sev Yine, Masal) ve Hande Ünsal (Oyna Oyna, Nerdesin) başta olmak üzere birçok başarılı sanatçı ile çalışan pop müziğin hit şarkılarına katkıda bulunan Melda Gürbey, Nurettin Çolak ile yaptığı “Düşlerinde Özgürsün” isimli düet şarkıyla dikkat çekmişti. Yaptığı düetten sonra ilk solo single çalışmasını yapan Gürbey “Yorma” ile geliyor.

MELDA GÜRBEY: “YORMA’YI BİR GECEDE YAZDIM”!

Sözü ve müziği Melda Gürbey’e, düzenlemesi ise Tarık İster’e ait olan pop şarkı; etkileyici sözleri ve müziği ile yılın ilk hitlerinden birisi olma konusunda oldukça iddialı.

Melda Gürbey ilk solo çalışması için duygularını; “Çok heyecanlıyım, çünkü tek başıma yaptığım ilk işim. Bir gecede yazıp bitirdiğim bir şarkı ‘Yorma’. Duygusu çok içime sindi ve söylemek istedim. Dilerim en az benim kadar herkes sever ve dinler.” şeklinde ifade ediyor.

KLİPTEKİ BAŞARILI PERFORMANSIYLA DA DİKKAT ÇEKİYOR

Şarkının klibi İstanbul Boğazı’nda yer alan bir yalıda çekildi. Yönetmenliğini Ecem Gündoğdu üstlendi. Kamera karşısında boy gösteren Gürbey, boğazın büyüleyici atmosferinde kaydedilen görüntülerdeki başarılı performansıyla da dikkat çekiyor.

Klibi buradan izleyebilirsiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler