Ana SayfaDedikoduSimge Sağın: Erkekte Karakter Arıyorum!

İlgili Postlar

Simge Sağın: Erkekte Karakter Arıyorum!

Son dönemlerde Türk Pop müziğinin temsilcilerinden biri haline gelen Simge Sağın çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün verdiği konserde kendisi ve özel hayatı hakkında ilk kez açıklamalarda bulunan başarılı şarkıcı Simge Sağın “Erkekte karakter arıyorum” sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İşte ünlü şarkıcının o açıklamaları;

Özel Hayatıyla Gündeme Gelmekten Sakınıyor!

“Öpücem”, “As Bayrakları” gibi şarkılarla gençlerin gönlünde taht kuran ve çıkardığı her parçayla müzik listelerini alt üst etmeyi başaran Simge Sağın uzun bir süredir yalnız olarak biliniyor. Ciddi bir ilişkiye başlamadan özel hayatıyla gündeme gelmemeye dikkat eden başarılı şarkıcı daha çok mesleğiyle ön plana çıkmaya dikkat ediyor.

Simge Sağın’ın Avukatından Açıklama!

Metin Hara ve Simge Sağın Aşkı Gerçek Mi?

Simge Sağın özel hayatıyla ve aşk dedikodularıyla magazine malzeme vermekten kaçınsa da, Metin Hara ile anılmaktan kaçamamıştı. Geçtiğimiz aylarda Metin Hara ile ilgili aşk ve ayrılık haberleriyle gündeme gelen  ünlü şarkıcı Metin Hara ile tanıştıklarını ancak arlarında herhangi bir ilişki olmadığını açıklayarak uzun bir süredir yalnız olduğunu açıklamıştı.

Simge Sağın: Erkekte Karakter Arıyorum!

4 yıllık sevgilisi, müzisyen Ozan Bayraşa’la yollarını geçtiğimiz sene ayıran Simge Sağın‘ın hayatına uzun bir süredir kimsenin girmediği biliniyor. Geçtiğimiz gün verdiği konserde özel hayatıyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulunan başarılı şarkıcı “Pizza seçer gibi sevgili siparişi veremezsiniz’ “Kalbim boş, aşka kapım açık. Umarım bu yoğunlukta biriyle tanışacak şansı bulurum. Öyle pizza seçer gibi ‘Zeytini bol, sosisi az’ diyerek sevgili siparişi veremezsiniz. Ancak benim için karakter çok önemli. İlle de kriter isterseniz; komik olsun, beni güldürsün. Birlikte eğlenelim.” açıklamasını yaptı.

Simge Sağın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler