Ana SayfaDedikoduMucize Doktor'un Ali Vefa'sından Evlilik Müjdesi!

İlgili Postlar

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sından Evlilik Müjdesi!

Fox ekranlarının sevilen dizi Mucize Doktor her Perşembe izleyicisini ekran karşısına kitlemeye devam ediyor. Dizinin sevilen karakterlerinden “Ali Vefa”yı canlandıran Taner Ölmez başarısıyla herkesin gönlüne taht kurmayı başardı. Oyunculuğuyla büyük övgüler alan “”Mucize Doktor”un Ali Vefa’sından evlilik müjdesi geldi.

Dizinin Türkiye Versiyonu Yapılan En İyi Uyarlama Seçildi!

Fox ekranlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen “Mucize Doktor” daha önce Kore ve Amerika versiyonlarıyla yayınlanmıştı. Türkiye versiyonuyla yayına girdikten sonra ilk bölümlerinde Amerikalı yapımcının gözüne çarpan dizi büyük bir övgü görmüştü. Yapımcı dizisinin bugüne kadar yapılan en iyi uyarlama olduğunu söyleyerek senariste ve oyunculara tebriklerini sunmuştu.

Taner Ölmez’in Yeni Projesi Belli Oldu!

Büyük Karakter, Büyük Başarı!

Daha öncesinde dizinin çekimlerine gelen muhabirlerle kısa bir röportaj yapan Taner Ölmez, ekip olarak bu projeye inandıklarını açıklamıştı. “Ali Vefa” karakterini çıkarırken duygusal olarak zorlandığı yerler olduğunu karaktere hazırlanırken “Spektrum Sendromu”na sahip gençlerle tanıştığını açıklamıştı. Zor bir karakterin altından başarıyla kalkan ünlü oyuncuya bizde tebriklerimizi sunuyoruz.

Taner Ölmez Kimdir?

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sından Evlilik Müjdesi!

Özel hayatıyla gündeme gelmemeye özen gösteren Taner Ölmez bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor. İlişkilerini bir sonraki evreye taşımaya karar veren çiftin evlilik arifesinde olduğu öğrenildi. Öğrenilen bilgilere göre Taner Ölmez birkaç hafta içerisinde Ece Çeşmioğlu‘nu ailesinden istemeye gidecek. Mutlu çifte bizde en içten dileklerimizle mutluluklar diliyor ve bir yastıkta kocayın diyoruz.

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler