Ana SayfaDedikoduBüyük Aşk Yeniden Mi Başlıyor?

İlgili Postlar

Büyük Aşk Yeniden Mi Başlıyor?

Bildiğiniz gibi Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çiftinin Mayıs ayında ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Birbirine en çok yakışan çift olarak anılan ikili ayrılık nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapmamış olmasına rağmen bu büyük aşkın hala bitmediğine dair dedikodular vardı. Geçtiğimiz günlerde gözlerden kaçmayan detay büyük aşk yeniden mi başlıyor sorusunu akıllara düşürdü. İşte detaylar;

3 Yıllık İlişkiyi Bitiren Yolculuk

Birlikte gönüllere taht kuran Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin Mayıs ayında yollarını ayırma kararı almış ve Bursin birlikte yaşadığı evlerini hızlı bir şekilde terk etmişti. İkilinin ilişkisini bitiren neden hakkında pek çok iddia olsa da çift ilişkilerini artık yürütemediklerini açıklamıştı. İddialara göre çift ayrılmadan önce zor bir süreçten geçmiş. Hatta Kerem Bursin bu nedenle 6 aylığına Amerika’ya gitmiş. Ancak ikili biraya geldiğinde birbirleriyle yola devam edemeyeceklerini konuşarak ilişkilerini noktalamış.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’den ayrılık açıklaması

Ayrılık İki Taraf İçinde Sarsıcı Oldu

Ayrılıktan sonra aldatma iddialarına karşılık isyan eden çift hiçbir şey olmuyormuş gibi davransa da olayın iç yüzünde büyük acılar vardı. İlişki bittikten sonra Kerem Bursin bir süre Türkiye’den kaçarak soluğu Amerika’da almış, Serenay Sarıkaya ise birlikte yaşadıkları evden taşınmıştı. Umursamaz tavırlarının eleştirilmesi karşısında ise güçlü olmaya çalıştığını dile getiren güzel oyuncu açıkça bu ayrılıktan çektiği acıyı dillendirmişti.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Büyük Aşk Yeniden Mi Başlıyor?

Bursin ve Sarıkaya’nın ayrılığı sevenleri tarafından zor kabullenilmiş ve ikili sürekli barıştıkları haberleriyle gündemde gelmişti. Geçtiğimiz gün “Söylemesem Olmaz” programında ortaya çıkarılan bir detayla çiftin yeniden bir araya geldikleri iddia edildi. Hatırlarsanız Serenay Sarıkaya’nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında köpeklerle bir fotoğraf paylaşmıştı. İddialar o köpeklerin Kerem Bursin‘in olduğu yönünde olsa da ikiliden henüz bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Kerem Bursin Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler