Ana SayfaÜnlülerBurcu Güneş Takipçilerini Heyecanlandırdı!

İlgili Postlar

Burcu Güneş Takipçilerini Heyecanlandırdı!

Pop müziğin sevilen ismi Burcu Güneş 27 Aralık’ta tüm dijital platformlarda yerini alacak olan yeni single çalışması ‘Kıyasıya’yı sevenlerine duyuran güzel popçu, besteyi duyar duymaz heyecanlandığını söyleyerek ‘Şarkıyı hızla çıkarma kararı aldım ve bir haftada tamamladım’ dedi.

Heyecanla Bekleniyor!

Sevilen şarkıcı Burcu Güneş’in yeni yıl sürprizi olarak sevenlerine armağan edeceği Kıyasıya şarkısının tanıtımı yayınlanmıştı. Takipçilerinin merakla beklediği Burcu Güneş’in ise heyecanla sevenleriyle yeni şarkısının buluşmasını bekliyor. 27 Aralıkta tüm dijital platformlarda yerini alacak olan Kıyasıya şarkısı büyük bir beğeni toplayacağı söz konusu.

Burcu Güneş’den Olay Sözler

Kariyerinde Yeni Sayfalar!

Kıyasıya’ adını verdiğini yepyeni şarkısını 27 Aralık’ta sevenleriyle buluşturmaya hazırlanan Burcu Güneş, geri sayımı başlattı. Sosyal medya hesabında bembeyaz paylaşımlar yapan sanatçı, 2020’de kariyerinde yeni sayfalar açacağının sinyalini ‘yükleniyor’ notuyla birlikte verdi. Merakla beklenen single çalışmasının çekimlerinden bir fotoğraf paylaşan Burcu Güneş, takipçilerini heyecanlandırdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler