Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki:Sezen Şifacıdır

İlgili Postlar

Deniz Seki:Sezen Şifacıdır

Başarılı şarkıcı Deniz Seki güzel sesi kadar yazdığı şarkılarıylada gönüllerde taht kurmayı başaran aşk şarkıları diyince ilk akla gelen isim olmayı başaran Deniz Seki kalbe dokunan ve insanda derin duygular yaşatan Sezen Aksu şarkılarını seslendirerek unutulmaz anlar yaşattı.

Şarkılarıyla Şifalandırıyor!

Gecede seslendirdiği şarkılar kadar seyircisi ile de sohbet etmeyi seven Deniz Seki, Sezen Aksu’nun kulaklarını çınlattı. Seki:Bazı insanlar vardır. Onların bedenleri ve ruhları dünyadaki enerjileri almaya o kadar açıktır ki; bütün acıları kendi üzerlerine alırlar. Başka ruhlara ve bedenlere şifa olabilmek, onların acılarını hafifletebilmek adına bütün yükü kendi üstlerine çekerler ve bunları iyileştirmeye çalışırlar. Bu ruhlar; cesur ruhlardır. Başkalarının dertlerini dinleyerek, onları iyileştirmeye çalışırlar. İşte Sezen Aksu… Şifacı bir kadın kendisi. Sezen Aksu gönüllü bir biçimde şifa olmaya kendini adamış. Eğer size ulaşamadıysa bakın
şimdi şarkıları melodileri ve şarkı sözleriyle sizi şifalandırıyordur. Mesela bana en zor günlerimde yazdığı mektupta bir cümlesiyle öyle ışık oldu ki diye konuştu.

Deniz Seki’nin Muhteşem Zaferi!

Acı Çekmek Zordur Fakat Ruhun Bir Deneyimidir!

Deniz Seki Gidemem şarkısında Acının insana kattığı değeri bilirim, küsemem diyor ya, işte onun bizlere sunduğu ilk sır budur. Acı çekmek zordur fakat acı; ruhun bir deneyimidir aslında. Her ruh fiziksel dünyaya belirli şeyleri öğrenmeye ve tamamlamaya gelir. Her ne kadar dünyevi bilincimizle bunu anlamak çok zor olsa da acı ruhu, yolculuğunda yükseltir ve evrimleştirir. Acı bize nefsimizi terbiye etmeyi ve en yüksek erdemlerden biri olan Öteki olabilmeyi, yerine koyabilmeyi, geride durabilmeyi öğretir diyerek Sezen Aksu’nun şarkı sözleriyle örnekler vererek ustasına sevgisini dile getirdi. Seki, şarkıları kadar felsefik konuşmalarıyla büyük alkış aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler