Ana SayfaÜnlülerAydilge'den Etekli Protesto!

İlgili Postlar

Aydilge’den Etekli Protesto!

Başarılı sanatçı Aydilge Başakşehir’de düzenlenen ”Başarı Ödülleri” gecesine damga vurdu. Seslendirdiği şarkılarla sevenlerinin kalbinde taht kuran Aydilge bir çok başarılı çalışmaya imza atmakta. Bahçeşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende  yılın düeti ödülüne layık görüldü.

Aydilge Cinayetleri Eteğini Çıkararak Protesto Etti!

Bahçeşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende Hail Sezai ile birlikte seslendirdiği ”Aşk Yüzünden” parçasıyla ”Yılın Düeti” ödülüne layık görülen genç sanatçı, ödülünü Coşkun Sabah’ın ellerinden alırken bir anda kemerlerle bezenmiş eteğini çıkardı. Eteğinin altında başka bir etek olduğu anlaşılan ve bir anda herkesi şaşkına çeviren Aydilge, ”Beni bu ödüle Aşk Yüzünden şarkısı ile layık gördünüz. Ama ülkemizde aşk yüzünden, aşk adı altında ne çok kadın cinayeti işleniyor farkında mısınız? Oysa aşk asla canice işlenen cinayetlerin kılıfı olamaz. Belime bağladığım bu kemerleri çıkarıp atarak özgürce yaşamak isteyen kadınların çığlığıyım bu akşam. Artık aşk bahanesiyle hiçbir kadının boynuna kemer bağlanmaya kalkılmasın. Sessizce değil, avaz avaz bağırıyoruz. Caydırıcı yasalar, gerçekten önleyici tedbirler istiyoruz.” sözleri ile etkinlik alanında büyük bir alkış tufanı kopardı. Ödülünü takdim eden Coşkun Sabah da başarılı sanatçıyı destekleyerek duyarlı tutumundan ötürü tebrik etti Yılın En İyi

Enstrümantal Parçası Ödülü Verildi!

Gecede Aydilge’nin yanı sıra geçtiğimiz günlerde Manga’nın bir kadın çizeceksin parçasını kemanıyla yeniden yorumlayan Utku Barış Andaç ise Yılın En İyi Enstrümantal parçası ödülünü aldı. En büyük ödülün aşkları olduğunu dile getiren çift, sanatsal anlamda da iki ödülle eve dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Aydilge Neden Hastanede Yatıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler