Ana SayfaÜnlülerHayalleri Uğruna Kariyerinden Vazgeçti!

İlgili Postlar

Hayalleri Uğruna Kariyerinden Vazgeçti!

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasıyla gündeme gelen verdiği cevaplarla sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Ece Üçer daha çok eski kuşakların kullandığı “peyk” kelimesi ne anlama gelir? sorusunda seyirci jokeri kullanan Ecenaz Üçer seyircilerin yanlış cevap vermesiyle yarışmaya veda etmişti.

Sosyal Medyada Hakkında Yorum Yapıldı!

Şuan kim milyoner olmak ister yarışmasındaki sosyal medya bağımlısı arkadaşı tanıyan var mı takip etmek istiyorum kendisini kim milyoner olmak ister?deki kızdan hoşlanıyorum adı ecenaz, fen lisesi mezunu sarışın kızın, gıcık bir tarzda “seyirciye soriiim” demesininin seyirci tarafından cezalandırıldığı yarışma olmaktadır an itibariyle gibi yorumlar yapılmıştı.

Boğa Burcu Ünlüler (page 15)

Hayallerini Seçti!

Anadolu Üniversitesi Voleybol takımında oynayan Ecenaz Üçer, hayalleri uğruna spor kariyerinden vazgeçti. ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasıyla gündeme gelen ve arkasından ‘Ferhat ile Şirin’ dizisinde ana castına dahil olan Ecenaz Üçer, dizinin sezon arası vermesiyle birlikte yurtdışına gidiyor. Voleybol’da dünya kupasına sırt çevirerek yönünü Hollywood’a çeviren genç oyuncu, “Ferhat ile Şirin dışında bir çok sinema ve reklam teklifi geliyor ama benim önceliğim eğitim. Eric Morris tekniğiyle eğitim almak için yurtdışına çıkacağım ve sonrasında hedefim Holyywood da bir projeye dahil olmak” dedi. Genç oyuncu Türkiye’yi yurtdışında layıkıyla temsil etmek istediğini de ekleyerek “Voleybol’da yapamadığımı oyunculukta yapacağım ve ülkemin adını başarılarımla tüm dünyaya duyuracağım” dedi. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler