Ana SayfaDedikoduİrem Derici: Bu Saatten Sonra Kefen Giyerim!

İlgili Postlar

İrem Derici: Bu Saatten Sonra Kefen Giyerim!

Geçtiğimiz senelerde aşk hayatında yaşadığı şansızlıklarla sık sık gündeme gelen İrem Derici, aşka olan inancını tamamen kaybetmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde kameralara yakalan ünlü sanatçı aşk hayatıyla ilgili sorulan sorular karşısında olumsuz yanıtlar verdi. İrem Derici “Bu saatten sonra kefen giyerim” açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Peki Derici’yi aşka küstüren neydi?

Büyük Aşk Kavga Kurbanı Oldu

İrem Derici’yi deli dolu görmeye alışık olduğumuz senelerde başarılı şarkıcı kendisi gibi çılgınlıklarla dolu Rıza Esendemir ile bir ilişkiye başlamıştı. Paylaşımlarıyla herkesi kendine özendiren çift kısa bir süre sonra evlenmeye karar vermiş ancak ne yazık ki işler istendiği gibi gitmemişti. Birbirlerine büyük bir aşkla bağlı olmalarına rağmen evliliklerinin son dönemlerinde ciddi tartışmalar yaşayan çift dört senelik birlikteliklerinin sonunda yollarını ayırmaya karar vererek boşanmışlardı.

İrem Derici’den Hayranlarına Sürpriz Show!

İstenmeyen Gelin İlan Edildi

Bildiğiniz üzere ünlü şarkı gönlünü Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’e kaptırmıştı. Ancak 2016 senesinde büyük bir tutkuyla başlayan aşk 2017 senesinde büyük bir kavgayla son buldu. İkilinin ilişkisini yürütmesi için sevenleri her ne kadar destek olmaya çalışsa da çiftin karşısında Didem Şahin engelli vardı. Daha öncesinde Lider Şahin’in ilişkilerine de müdahale eden anne Şahin bu kezde İrem Derici’yi kabullenmemiş ve birlikte gittikleri her organizasyonda asık suratla görüntülenmişti. Lider Şahin’in aşkı için evi terk etme eşiğine gelmesi anne Şahin’in pençelerini aralamasına neden olsa da çiftin aşkı bu güçlü engelin yarattığı gerginlikten çıkan kavgalarla yıkılmıştı. Derici’nin Ataberk Özdene ile olan ilişkisi de büyük bir kalp kırıklığıyla sonuçlanmıştı.

Lider Şahin Kimdir?

İrem Derici: Bu Saatten Sonra Kefen Giyerim!

Yaşadığı ayrılıklarla aşka olan inancını yitiren İrem Derici görünüşe göre bir daha kendini bu uğurda feda etmek istemiyor. Geçtiğimiz gün Zorlu AVM’de görüntülenen Derici Amerika’dan bir arkadaşının geldiğini ve düğünü için gelinlik provasında yayında olacağını açıklaması üzerine, bir muhaberin “Darısı başınıza İrem hanım” cümlesine ““Aman yok arkadaşlar. Ben bu saatten sonra o kadar beyaz ancak kefen giyerim.” yanıtını verdi.

İrem Derici Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler