Ana SayfaDedikoduEce Erken Sevgilisi İçin 9 Ay Önce Boşanmaya Karar Verdiler Dedi Ama...

İlgili Postlar

Ece Erken Sevgilisi İçin 9 Ay Önce Boşanmaya Karar Verdiler Dedi Ama Bakın Hangi Görüntüler Ortaya Çıktı!

Ece Erken’in, evli sevgilisinin eşinden 9 ay önce boşanmaya karar verdiklerini ve dava açtıklarını, ayrı evde yaşadıklarını dava sürecinde oldukları için bunu beklemeye gerek olmadığı yönünde yaptığı açıklamalar sosyal medyada çok konuşuldu. Ece Erken, sevgilisi için 9 ay önce boşanmaya karar verdiler dedi ama bakın hangi görüntüler ortaya çıktı! Detaylar haberimizde…

Ece Erken’in Eski Sevgilileri

“Ece Erken 9 Ay Önce Boşanmaya Karar Verdiler!”

Ece Erken’in geçtiğimiz gün Mahmutyazıcıoğlu ile olan ilişkisi gün yüzüne çıkmıştı. Haberler basına sızdıktan sonra, Yazıcıoğlu’nun evli olması da ortaya çıkınca sunucu sosyal medyada oldukça tepki aldı. Söylemezsem Olmaz programının canlı yayında açıklama yapan Ece Erken, “Ortada ne gizli ne de yasak bir şey yaşıyorum. İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor. Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz” dedi. Ece Erken’i bu açıklamaları olayı kapatmak yerine daha fazla körükledi. Öyle ki, sunucunun daha öncelerde kavga ettiği ünlüler de konuya dahil oldu. Ece Erken bugün yaptığı açıklama da ise “9 ay önce boşanmaya karar verdiği için mahkeme açmış bir beyefendiyle görüştüğümü söylemiştim” dedi.

 Ece Erken’in Evli Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’dan Bomba Açıklama..

Mahmut Yazıcıoğlu’nun Eşiyle 4 Ay Önce Olan Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Canlı yayında yaptığı açıklamalardan sonra, uzun süredir boşanma aşamasında oldukları için bu konuda sakınca görmeyen Ece Erken’in günlerdir “Yasak aşk yaşamıyorum” dediği sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 4 ay önce eşiyle fotoğrafı ortaya çıktı. Maç izlerken fotoğraf paylaşan fotoğrafta Mahmutyazıcıoğlu ve eşinin yakınlığı magazin gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları Ece Erken’den yeni bir açıklama bekliyor.

Ece Erken Sevgilisi İçin 9 Ay Önce Boşanmaya Karar Verdiler Dedi Ama Bakın Hangi Görüntüler Ortaya Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler