Ana SayfaÜnlülerAcun Survivor'da Görülmemiş Bir İlk Daha Yapılıcağını Duyurdu..

İlgili Postlar

Acun Survivor’da Görülmemiş Bir İlk Daha Yapılıcağını Duyurdu..

Survivor 2020’de heyecan soluksuz devam ediyor. Yarışmanın dün akşam Tv 8 de yayınlanan ki bölümünde konseyinde konuşan sunucu Acun Ilıcalı, şimdiye dek görülmemiş bir katılım yapılacağını duyurdu. Müjdenin detayları Haberimizde..

Survivor Yarışmacılarından Tayfun ve Nisa’Nın Yakınlaşmaları Dikkat Çekti..

Acun’dan Müjde!.. Survivor’da Görülmemiş Bir Katılımın Yapılıcağını Duyurdu..

Dün akşam Tv 8 ekranlarında 12. bölümüyle ekrana gelen Survivor, hız kesmeden devam ediyor. Bölümde elemelerde yaşanırken bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, Survivor ile ilgili bir de sürprizi olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı müjdeli haberi verdi: Her hafta Türkiye'den biri gelerek Survivor'da yarışacak

Survivor Tarihinde Bir İlk Olacak!

Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, yine bir yenilik yapamadan duramadı. Survivor’a her hafta Türkiye’den birinin Dominike geleceğinin müjdesini veren Acun Ilıcalı sürprizini, “Hayali Survivor’da o parkurlara çıkmak, çok gelmek isteyip ama gelemeyen seyircilerimize sürpriz yapmak istedik. Bundan sonra Survivor’da her hafta ülkemizden bir seyirci gelecek. Bir kereliğine parkurlarda aranızdan bir isimle yarışacak. Her hafta bir Survivor fanatiği gelecek ve parkurda yarışacak. Belki de parkurda çok başarılı olan olursa gelecek sene Survivor’da da yarışabilir” şeklinde duyurdu. Acun Ilıcalı bu açıklaması Survivor tarihinde bir ilk olurken adadaki yarışmacılar da heyecanlandırdı.

Dün Akşam Survivor’da Kimler Elendi!..

Survivor’da dün akşam Sms oylamasında en düşük oyu Derya Can Göçen alıp yarışmaya veda ederken İrem, Derya ve Sercan potaya giren isimler oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler