Ana SayfaÜnlülerCandan Erçetin, 25 Yıllık Aşkıyla İlk Kez Görüntülendi..

İlgili Postlar

Candan Erçetin, 25 Yıllık Aşkıyla İlk Kez Görüntülendi..

Türkiye’nin güzelliği, sesi ve yorumuyla en sevdiği sanatçıları arasında olan Candan Erçetin, özel hayatıyla göz önünde olmayı tercih etmeyen ünlüler arasında geliyor. 25 yıldır büyül aşk yaşadığı Hakan Karahan ileilk defa görüntülendi. Görüntüler ve Detaylar Haberimizde..

Yasak Elma Dizisine İki Oyuncu Birden Veda Ediyor!

Candan Erçetin, 25 Yıllık Aşkı Hakan Karahan İle İlk Kez Görüntülendi..

Televizyonlarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Özer karakteri, Yasak Elma dizisinde ise Nadir karakterlerine hayat veren ünlü oyuncu Hakan Karahan ile 25 yıllık büyük aşkı ünlü sanatçı Candan Erçetin, Nişantaşı’nda kameralara yakalandı.

Candan Erçetin kimdir?

Şimdiye dek aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden sanatçı Hakan Karahan ile sanatçı Candan Erçetin, en son geçtiğimiz yıl ayrılık haberleriyle magazin gündemine gelmişlerdi.

candan erçetin ile ilgili görsel sonucu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Özeri ile 25 yıldır aşk yaşayan Candan Erçetin geçen yıl ayrılık haberleriyle gündemdeydi. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden sanatçı Candan Erçetin ile oyuncu Hakan Karahan, uzun bir aradan sonra Nişantaşı’nda görüntülendi.

Hakan Karahan kimdir

Hakan Karahan: “Ne Ayrılığı?”

Nişantaşı sokaklarında hızlı adımlarla yürüyen Candan Erçetin ve Hakan Karahan, ayrılık haberleriyle alakalı soruları cevapsız bıraktı. Başarılı oyuncu Hakan Karahan geçtiğimiz yıl Magazin gündeminde ortaya çıkan ayrılık haberlerine ise “Tam 24 yıl oldu, ne ayrılığı?” sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

candan erçetin hakan karahan ile ilgili görsel sonucu

İşte Hakan Karahan’ın büyük Aşkı Candan Erçetin’in yan yana görüntüsü..

Candan Erçetin EDHO'nun unutulmaz ismiyle görüntülendi! 25 yıllık aşka tam gaz devam

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler