Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisine İki Oyuncu Birden Veda Ediyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisine İki Oyuncu Birden Veda Ediyor!

Fox Tv ekranlarında iki sezondur izleyenleri ekranlara kilitleyen dizisi Yasak Elma 71. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Halit, her şeyini kaybedip gecekondu mahallesine taşınıp, arkadaşlarından iş isteyecek. Yıldız ise büyük bir iş sözleşmesine imza atıp yükselecek. Halit’in çöküşüyle Nadir’in de sırtını döndüğü Şahika, öldürücü hamlesini gerçekleştirecek. Yasak Elma dizisine iki oyuncu birden veda ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yasak Elma Dizisine İki Oyuncu Birden Veda Ediyor!

Yasak Elma dizisinde Halit’in çökmesi ve yuvasının yıkılmasına neden olan Leyla karakterini canlandıran Tuvana Türkay diziden ayrılıyor. Akabinde, Şahika’nın zehirlemesiyle ölecek olan Nadir karakterini canlandıran, sevilen oyuncu Hakan Karahan diziye veda ediyor. Aslında dizide Nadir’le Yıldız’ın evleneceği düşünülüyordu. Fenomen dizinin izleyicileri, ikilinin evlenmesini beklerken böyle bir ayrılık pek de beklenmiyordu.

İşte Yasak Elma 71. bölüm 1. fragmanı….

 

YASAK ELMA 70. BÖLÜM ÖZETİ!

Nadir, Yıldız’ın evlenme teklifini kabul etmesinin şerefine bir yemek verir. Orada Yıldız’a aldığı yüzüğü takar. Ender, Yıldız’ın sessizliğinden bir şeyler olduğunu anlayıp onunla konuşur. Yıldız, Nadir’le evlenmek istemediğini Leyla’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra sinirle kabul ettiğini söyler.

Yıldız, ertesi gün Nadir’i çağırıp ona yüzüğü iade edip onunla evlenemeyeceğini söyleyerek özür diler. Bu duruma Nadir, hem çok bozuluyor hem de üzülür. Ender’i yanına çağıran Nadir ondan, ne yapıp ne edip Yıldız’ı kendisiyle evlenmeye ikna etmesini istier. Zor durumda kalan Ender ne yapacağını bilemez.

Yıldız’ın elma püresi için 500.000 dolarlık bir teklif gelir. Tam onu kabul edecekken yeni 5 milyon dolarlık bir teklif daha gelir. Yıldız, milyonluk teklifi kabul eder, Hemde şirketin CEO’su olur. Ender, Halit’le konuşmaya gider ve Leyla’nın hamileliğinin sahte olabileceğini, o gerçekten hamile olsa bebek altı aylık olunca onun haberi olacağını söyler.

Halit, Leyla’dan kürtaj olduğu doktorun ismini ister. Leyla, cevap veremeyince yine Şahika’dan yardım ister. Şahika, Ender’in de zoruyla Leyla’yı gözden çıkarır. Onun tuttuğu doktor Halit’e kendisine Leyla’nın yalan söylemeye zorladığını söyler. Halit, Leyla’yı evinden ve hayatından kovar. Halit, her şeyini kaybettiğini öğrenip yere yığılır.

 Yasak Elma 71. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Nadir’i Zehirliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler