Ana SayfaDizilerZalim İstanbul Dizisi Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul Dizisi Final Mi Yapıyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 33. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Agah, karısının yıllar önce abisiyle kendisini aldattığını ve bunu da Nedim’in gördüğünü öğreniyor. Bunun üzerine Nedim’e neden eziyet ettiğini anlıyor. Hatta, çocuklarının babası olmadığından bile şüphelenmeye başlıyor. Dizinin yeni bölümünde ortalık karışacak Şeniz, hak ettiği sonunu bulacak. Zalim İstanbul dizisi final mi yapıyor. Dizi kaçıncı bölümde final yapacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Zalim İstanbul Dizisi Final Mi Yapıyor?

Zalim İstanbul dizisinin uzun yıllar ekranlarda kalması bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı. Dizi aldığımız haberlere göre 39. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. Reytingleri beklenenin altında olan dizi bu kararı almak zorunda kaldı. Diziye öyle bir final yapılmaya hazırlanıyor ki izleyenler ekranlara kilitlenecek.

İşte Zalim İstanbul 33. bölüm 2. fragmanı…

Dizinin yeni bölüm fragmanında; Agah, Şeniz’le karşı karşıya gelip ondan yaptıklarının hesabını sorar. Şeniz ise kendisinin bir suçu olmadığını olanların tüm sorunlusunun abisinin suçu olduğunu söyler ve bulunduğu yerden yere çakılır.

https://youtu.be/Cyod7phhKmo

 

ZALİM İSTANBUL 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastanedeki doktor arkadaşıyla anlaşan Oya,  Ceren’in ölmeden doğan ancak sağlıksız olan bebeğini ölü bir bebekle değiştirmiştir. Oya, Ceren’in bebeğini yaşatmayı başarır. Nurten’in kızıyla yaptığı anlaşmayla o bebeği ona verir ve onu köşke sokmayı başarır. Nedim, Oya’nın ablası olduğu gerçeği öğrenir ama duyduklarına inanmaz.

Ceren, konağa gelen bebeği Başak’ın kucağından alınca çok kötü olur. Bebeğinin kaybetmenin acısını yaşayan Ceren, Şeniz’den intikamını almaya karar verir. Şeniz’i bitirecek Nedim’in, babasıyla yengesini amcasını aldattığını anlattığı ses kaydını ne yapıp edip Agah’a ulaştırmayı başarır. Şeniz ise son ana kadar ses kaydını Agah dinlemeden ele geçirmeye çalışır.

Tam kaydı buldum derken kayıtta duyduğu Ceren’in sesiyle tutuşmaya başlar. Öte yandan Cihan, Damla ile aralarındaki engelin annesi olduğunu anlar. Cemre, Cenk’ten ayrıldıktan sonra iş aramaya başlar. Bir mekanda sahne alan arkadaşıyla karşılaşır. Agah, ses kaydını dinler. Duyduklarına inanamayıp bir kez daha dinler. Büyük bir şok geçiren Agah, silahını çekip duvarda bulunan abisinin resmine nişan alır.

Zalim İstanbul 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şeniz Yolun Sonuna Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler