Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şeniz Yolun Sonuna Geliyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şeniz Yolun Sonuna Geliyor!

Kanal D ekranlarının büyük bir izleyici tarafından takip edilen dizisi Zalim İstanbul 33. yeni bölümüyle 2 mart pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Agah’ın her şeyini öğrendiğini anlayan Şeniz, sahte bir pasaport ayarlayıp kaçmayı planlar. Çocuklarının gerçek çocukları olup olmadığını bile bilemez bir hale gelen Agah, Şeniz’in cezasını vermek için peşine düşer. Cenk ile Damla’da durumu öğrenir. Dizinin yeni fragmanında; Şeniz yolun sonuna geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Şeniz Yolun Sonuna Geliyor!

Zalim İstanbul 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sonunda Şeniz ile Agah karşı karşıya geliyor. Agah, köşeye sıkışan Şeniz’in karşısına çıkıyor ve ona gerçekleri soruyor. Çocuklarının gerçek babasının kim olduğunu soran Agah aldığı cevap karşısında çileden çıkıyor. Damla ve Cenk anne ve babasını o halde görünce şoke oluyor. Şeniz çatıdan aşağıya düşüyor. Artık yolun sonuna gelen Şeniz ölecek mi?

İşte Zalim İstanbul 33. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/Cyod7phhKmo

ZALİM İSTANBUL 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastanedeki doktor arkadaşıyla anlaşan Oya,  Ceren’in ölmeden doğan ancak sağlıksız olan bebeğini ölü bir bebekle değiştirmiştir. Oya, Ceren’in bebeğini yaşatmayı başarır. Nurten’in kızıyla yaptığı anlaşmayla o bebeği ona verir ve onu köşke sokmayı başarır. Nedim, Oya’nın ablası olduğu gerçeği öğrenir ama duyduklarına inanmaz.

Ceren, konağa gelen bebeği Başak’ın kucağından alınca çok kötü olur. Bebeğinin kaybetmenin acısını yaşayan Ceren, Şeniz’den intikamını almaya karar verir. Şeniz’i bitirecek Nedim’in, babasıyla yengesini amcasını aldattığını anlattığı ses kaydını ne yapıp edip Agah’a ulaştırmayı başarır. Şeniz ise son ana kadar ses kaydını Agah dinlemeden ele geçirmeye çalışır.

Tam kaydı buldum derken kayıtta duyduğu Ceren’in sesiyle tutuşmaya başlar. Öte yandan Cihan, Damla ile aralarındaki engelin annesi olduğunu anlar. Cemre, Cenk’ten ayrıldıktan sonra iş aramaya başlar. Bir mekanda sahne alan arkadaşıyla karşılaşır. Agah, ses kaydını dinler. Duyduklarına inanamayıp bir kez daha dinler. Büyük bir şok geçiren Agah, silahını çekip duvarda bulunan abisinin resmine nişan alır.

Zalim İstanbul 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Agah Şeniz’i Kaçmadan Yakalayabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler