Ana SayfaDizilerVuslat 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sırlar Açığa Çıkıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sırlar Açığa Çıkıyor!

Vuslat merakla beklenen yeni bölümüyle 2 mart pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bülent, Fırat’a kurduğu tuzakla hem Tahsin’den kurtulmuş olur. Hemde, Aziz ile Feride’nin kavuşmasını engellemiş olur. Fırat’ın cenazesi gözyaşları içinde gömülür. Aziz’de babasının cenazesini defneder. Kerem ise geriden onları seyretmek zorunda kalır. Dizinin yeni fragmanında; Sırlar açığa çıkıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sırlar Açığa Çıkıyor!

Vuslat dizisinin 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasibe Feride’ye, halasının cinayetini gördüğünü ve Tahsin’in niyetinin Süheyla’yı öldürmek olduğunu itiraf ediyor. Alis ise Kerem’e, babasını dedesinin nasıl ateşler içinde bırakıp öldürdüğünü anlatıyor. Salih ile konuşan dedesinden son bir emaneti kaldığını öğreniyor.

İşte Vuslat 43. bölüm 2. fragmanı…

VUSLAT 42. BÖLÜM ÖZETİ!

Tahsin, tutuklanıp hücreye atılır. Aziz, babasının hapishanede ihtiyacı olacak eşyaları götürüp, onunla konuşur ve ona sevdiği kızı öldürmek istediğini suçunun cezasını çekmesi gerektiğini söyler. Kerem ise, annesinden babası hakkında gerçekleri öğrenmek için eve doktor getirir. Alis, hipnoterapiyle, ateş, kelebekler ve çığlıklar kelimelerini tekrar edip fenalaşır. Kerem, dedesinin yanına gidip babasına ne olduğunu nerede olduğunu sorar.

O da, babasının yaşadığını ama Tahsin işi çözülmeden babasının ortaya çıkmasının tehlikeli olacağını söyler. Kerem, Tahsin’in yanına gidip ondan kendisine babası hakkında bildiği gerçekleri söylerse onu kurtarabileceğini söyler. Tahsin Kerem’e, babasının dedesi tarafından öldürüldüğünü, onun nasıl öldüğünü duymak istemeyeceğini söyler.

Fırat, Tahsin’i öldürmeyi kafasına koyar ve Bülent’in yanına gidip onu öldürmesi için kendisine yardım etmesini ister. Bülent, elindeki silahla adamının ayağına sıkar ve polisler geldiğinde aralarında alacak verecek davası olduğunu tartışma sonrasında onu vurduğu hikayesini anlatmasını ister. Fırat, adam yaralamak suçundan hapse girer. Bülent’in adamlarının yardımıyla Tahsin’i öldürecek silahı da onlardan alır.

Tahsin, Abdullah efendiye telefon açar. O sırada Fırat Tahsin’e arkadan yaklaşıp onu defalarca kere bıçaklar. Yere yığılan Tahsin’in son sözü Sultan olur. Bülent’in adamlarının yanına giden Fırat, onlar tarafından bıçaklanıp öldürülür. Fırat’ın son sözü de anne olur.

Vuslat 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tahsin İle Fırat’ın Ölümü İki Aileyi Yasa Boğuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler