Ana SayfaDizilerZümrütüanka 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Abbas Zümrüt'ün Evini Ateşe Mi Veriyor?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Abbas Zümrüt’ün Evini Ateşe Mi Veriyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka 6. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azimet Zümrüt’ü, Abbas’la artık uğraşmaması konusunda uyarır. Abbas ise, Zümrüt’e ateş püskürür ve Fitnat’a ağzından abisi Adil’i, onun için öldürdüğünü kaçırır. Zümrüt, Serhat’a kendisini sevip sevmediğini sorar ve ondan cevap gelmeyince yüzüğü çıkarıp evi terk eder. Dizinin yeni fragmanında Abbas, Zümrüt’ün evini ateşe veriyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Abbas Zümrüt’ün Evini Ateşe Mi Veriyor?

Zümrütüanka 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zümrüt, Serhat’ı terk edip gidiyor. Azimet ise Zümrüt’ün gitmesiyle Saniye’yi Serhat’la evlendirmeyi düşünüyor. Abbas, Zümrüt’ü tamamen ortadan kaldırmak için onun bulunduğu evi ateşe veriyor. Serhat, Zümrüt’ü kurtarabilecek mi?

İşte Zümrütüanka 6. bölüm 2. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Tolgahan’ın babası adamlarıyla birlikte adliyenin önünde Serhat’ın üzerine kurşun yağdırır. Omuzundan yaralanan Serhat, kurşunların üzerine yürür ve masum olduğunu haykırır. Tolgahan, Suhandan’la birlikte olurken onun görüntülerini videoya almıştır. Abbas ise Tolgahan’ı öldürüp görüntüleri ele geçirir, Ancak görüntüler internette yayınlır.

Nevcihan’la Latif, Suhandan’ın bilgisayarından görüntüleri izleyip sinir krizleri geçirir. Ülfet, Abbas’tan aldığı paraları harcamaya devam eder. Eve aldığı yeni televizyonun keyfini çıkarırken Rüstem, Nezaket’i Ülfet’ten çaldığı paralarla kahvaltılara çıkarır. Ülfet, Rüstem’i Nezaket’le, lüks bir restoranda onları basar.

Bu arada Nezaket, Rüstem’den hoşlandığı için onunla birlikte olmaz. Onun amacı ise farklıdır. Abbas, Meliha’yı gözüne kestirip ona hediye çeki verip alış veriş yaptırır. Aldığı kıyafetlerle mutlu olan Meliha ise, Abbas’ın görüşme teklifini kabul eder. Serhat, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalır. Abisinin yine bir şeyler karıştırdığını anlayıp onun Meliha’yı, kötü emellerine alet edecekken onların yerini bulur.

Meliha’yı evine bıraktırır ve abisiyle hesaplaşır. Bu arada Azimet, Zümrüt’e acı çektirmek için Saniye’yi eve getirir. Zümrüt’ü çağırıp ona ve kendisine kahve yapmasını isterken Serhat gelir ve kahveleri onun yapmayacağını söyler. Serhat, ailesinden Zümrüt’ü korur. Ancak ona ceza vermek için yanına yaklaştırmaz.

Nevcihan Abbas’a, kızının internette yayılan videosu olduğunu söyler. O da hiç haberi olmamış gibi ortalığı karıştırır. Namusunun temizlenmesini isteyen Abbas, kızına kötülük yapmayı düşünürken Serhat, Suhandan’ı onun elinden kurtarır. Latif, Suhandan’la babasının konuşmalarını duyup, herkesin olduğu sofrada Tolgahan’ı öldürenin babası olduğunu açıklar.

Zümrütüanka 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Serhat’ı Terk Mi Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler