Ana SayfaDizilerMucize Doktor 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali'nin İncinmesine İzin Vermiyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’nin İncinmesine İzin Vermiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Mucize Doktor 24. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; 7 kişiyi öldüren bir mahkum karaciyerini bağışlamak için hastaneye geliyor. Ama mahkumun anesteziye alerjisi olduğu için organı alınamıyor. Ali’yi rehin alan mahkum jandarmalar tarafından vuruluyor. Tanju, mahkumun amacının kaçmak değil kendisini öldürmek olduğunu anlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Nazlı, Ali’nin yeni asistan tarafından incinmesine izin vermiyor. Bu konuda onu uyarıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nazlı Ali’nin İncinmesine İzin Vermiyor!

Mucize Doktor 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nazlı ile Ali, bölüme yeni asistan geleceğini öğreniyor. Ameliyat sırasından Ferman hoca Ali’ye bir soru soruyor. Yeni asistan ise soruya cevap verince Ali, kendisine sorulan soruya neden onun cevap verdiğini anlayamıyor. Ama Nazlı anlıyor ve ona Ali’yi incitmesine izin vermeyeceğini söylüyor. Kıvılcım ise karnındaki bebekle Beliz’e savaş açıyor.

İşte Mucize Doktor 25. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 24. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Karaciyer nakli bekleyen hastaya hapishaneden organını bağışlamak isteyen bir mahkum geliyor. Tanju, 7 kişiyi öldüren mahkumun amacının organ vermek değil kaçmak olduğunu düşünüyor. Ama Ferman, mahkumu nakil için ameliyata alıyor. Ancak, mahkumun ameliyat sırasında anesteziye alerjisi olduğunu anlaşılıyor ve nakil gerçekleşemiyor.

Ali ile Nazlı, sevgili olmaya karar veriyor. Ancak Nazlı, kimsenin bilmemesini istiyor. İkili sevgili olarak ilk kez yemeğe çıkıyor. Mahkum, tekrar hapishaneye götürülmek üzere hastaneden alınıyor. Ali, mahkumun altına kaçırdığını görüyor. O sırada kelepçeyi çözen mahkum Jandarmanın silahını alıyor ve Ali’yi rehin alıyor. Tanju, mahkumun hastaneden kaçmak istemediğini kendisini öldürtmek istediğini anlıyor.

Ali’yi bıraktığı sırada mahkum jandarmalar tarafından vuruluyor. Hala yaşayan mahkum ameliyata alınıyor. Tanju, Kıvılcım’ın Beliz’e yapmak istediği şey konusunda onu uyarıyor. Kendisininde daha önceden benzer bir şey yaptığını ve Beliz’in onun ailesi olduğunu söylüyor. Ama Kıvılcım, onu dinlemeyip Beliz’in karşısına çıkıp karnındaki bebeğin babasından olduğunu söylüyor.

Ferman, istifa mektubunu hazırlayıp Kıvılcım’a veriyor ve onun daha böyle onlarca istifa mektubu alacağını söylüyor. Kıvılcım, hastaneyi ele geçirmekten vazgeçecek mi?

Mucize Doktor 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mafya Tetikçisi Hastaneyi Birbirine Katıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler