Ana SayfaDizilerMucize Doktor 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mafya Tetikçisi Hastaneyi Birbirine Katıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mafya Tetikçisi Hastaneyi Birbirine Katıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor 24. yeni bölümüyle 27 şubat perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali ile Nazlı, artık birlikte olmaya başlıyor. Hastaneye karaciyer nakli olması gereken küçük bir çocuk getiriliyor. Kan gurubu ender bulunan hastaya nakil için organ bulunuyor. Ama organı verecek kişinin tehlikeli bir mahkum olduğu ortaya çıkıyor. Dizinin yeni fragmanında; Mafya tetikçisi mahkum hastaneyi birbirine katıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Mafya Tetikçisi Hastaneyi Birbirine Katıyor!

Mucize Doktor 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Karaciyer nakli beklenen çocuğa 7 kişiyi öldüren bir mafya tetikçisi olduğunu öğrenen Tanju, onun kaçmak için hastaneye geleceğini anlıyor. Ama artık çok geçtir. Mahkum hastaneye getirilir. Kelepçelerini açan mahkum hastanede tehlikeli anlar yaşanmasına neden oluyor.

İşte Mucize Doktor 24. bölüm 2. fragmanı….

 

MUCİZE DOKTOR 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Kanser hastası genç kız hastaneye yatırılır. Adil hoca bu ameliyatın çok riskli olduğunu ve sonunun felaketle sonlanabileceğini söyler. Ameliyattan başka çare kalmayınca genç kız ameliyata alınır. Adil, hoca hastayı kan kaybından kaybedeceğini düşünüp ameliyatı sonlandırmayı düşünür. Ali’nin aklına bir fikir gelir ve Adil hocaya, tümörü vakumla çektikten sonra alırlarsa tüm sorunun ortadan kalkacağını söyler.

Hastanın annesi ve kemoterapide tanıştığı erkek arkadaşı ameliyathaneden çıkacak Adil hocadan mutlu bir haber beklemeye başlar. Adil hoca, genç kızın ailesine ameliyatın başarılı geçtiği haberini verir. Kız sevgilisini tanıyamaz. Ali gence, sevginin çok güzel bir şey olduğunu, sevginin emek istediğini ve her gün yeniden demesi gerektiğini söyler.

Beliz, Ferman hocayla yemeğe çıkmayı teklif eder. Aslında ona süpriz doğum günü hazırlamıştır. Ama o kız kardeşiyle vakit geçireceğini söyleyip onu ret eder. Beliz, Ali’den yardım ister. Ali, bir kardeş meselesi olduğunu söyleyip onu partinin olacağı yere götürür. Ferman, süpriz karşısında çok mutlu olur.

Adil ile Selvi yemeğe çıkar. Hastanede de birlikte çay içerken Demir’in kendilerini dikizlediğini gören Adil Selvi’ye hastane içinde seviyeli davranmaları gerektiğini söyler. Bu duruma Selvi bozuluyor ve onunla partiye gitmek istemez. Adil’in durumu anlatmasıyla ikilinin arası düzelir.

Mucize Doktor 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali İle Nazlı Sevgili Mi Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler