Ana SayfaDizilerMucize Doktor 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali İle Nazlı Sevgili Mi...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali İle Nazlı Sevgili Mi Oluyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor 23. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Adil, Selvi’nin aşkına cevap veriyor ve birlikte olmaya başlıyorlar. Kemoterapide tanışan iki gencin aşkları herkesi duygulandırıyor. Daha önceden ilaç bağımlısı olan kadının bacağı bir kaç yerinden kırılıyor ve narkoz olmadan ameliyat olmak istiyor. Tolga, ameliyat sırasında zor anlar yaşıyor. Beliz’den Ferman’a süpriz doğum günü partisi yapıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ali ile Nazlı sevgili mi oluyor?

Perşembe Dizileri 2020

Ali İle Nazlı Sevgili Mi Oluyor?

Mucize Doktor 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali ile Nazlı, birlikte olmaya başlıyor. Ali, yaşadığı şeyin rüya olduğunu düşündüğünde Nazlı’da, aynı rüyayı gördüğünü söylüyor. Bakalım ikilinin ilişkisi nasıl ilerleyecek?

İşte Mucize Doktor 24. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 23. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kanser hastası genç kız hastaneye yatırılıyor. Adil hoca bu ameliyatın çok riskli olduğunu ve sonunun felaketle sonlanabileceğini söylüyor. Ameliyattan başka çare kalmayınca genç kız ameliyata alınıyor. Adil, hoca hastayı kan kaybından kaybedeceğini düşünüp ameliyatı sonlandırmayı düşünüyor. Ali’nin aklına bir fikir geliyor ve Adil hocaya, tümörü vakumla çektikten sonra alırlarsa tüm sorunun ortadan kalkacağını söylüyor.

Hastanın annesi ve kemoterapide tanıştığı erkek arkadaşı ameliyathaneden çıkacak Adil hocadan mutlu bir haber beklemeye başlıyor. Adil hoca, genç kızın ailesine ameliyatın başarılı geçtiği haberini veriyor. Kız sevgilisini tanımıyor. Ali gence, sevginin çok güzel bir şey olduğunu, sevginin emek istediğini ve her gün yeniden demesi gerektiğini söylüyor.

Beliz, Ferman hocayla yemeğe çıkmayı teklif ediyor. Aslında ona süpriz doğum günü hazırlamıştır. Ama o kız kardeşiyle vakit geçireceğini söyleyip onu ret ediyor. Beliz, Ali’den yardım istiyor. Ali, bir kardeş meselesi olduğunu söyleyip onu partinin olacağı yere götürüyor. Ferman, süpriz karşısında çok mutlu oluyor.

Adil ile Selvi yemeğe çıkıyor. Hastanede de birlikte çay içerken Demir’in kendilerini dikizlediğini gören Adil Selvi’ye hastane içinde seviyeli davranmaları gerektiğini söylüyor. Bu duruma Selvi bozuluyor ve onunla partiye gitmek istemiyor. Adil’in durumu anlatmasıyla ikilinin arası düzeliyor.

Mucize Doktor 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’ye Bir Kez Daha Hayran Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler