Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Kaseti İzleyince Ne...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Kaseti İzleyince Ne Yapacak?

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 56. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şermin’in dedikoduları yüzünden Ercüment dosyası tekrar açılır. Herkes, Ercüment’in Züleyha’ya tecavüz ettiği, Demir’in de onu öldürdüğünü konuşur. Demir ile Yılmaz, bir araya gelerek Ercüment’in ablasını İstanbul’dan getirir ve ona 5 milyon para verip kardeşinin aleyhinde ifade etmesini ister. Dosya kapanır ve Yılmaz’la Demir, aralarındaki savaşa son vermek için el sıkışır. Ama Müjgan elindeki kaseti Demir’e gönderir. Demir kaseti izleyince ne yapacak?

Perşembe Dizileri 2020

Demir Kaseti İzleyince Ne Yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yılmaz, bir zamanlar Züleyha’ya tecavüz etmeye çalışan adamı da öldürdüğü için ikili bu kaderi yaşamak zorunda kalmıştır. Züleyha, durumu öğrenir öğrenmez, Yılmaz için endişelenip onunla konuşmak istemiştir. İkili Ercüment olayını konuştukları anları Müjgan videoya kayıt ediyor. Yılmaz, Züleyha’yı sakinleştirip ayrılır. Dönerken yerde Müjgan’ın atkısını buluyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 56. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, Yılmaz’ın yanından ayrıldıktan sonra evdekiler şüphelenmesin diye çarşıya uğruyor. Yamanlar konağına yine jandarmalar geliyor ve bu sefer Züleyha, Gaffur ve Saniye’yi de ifadeye çağırıyor. Demir, onların geleceğini söyleyip savcı hanımla konuşmaya gidiyor. Orada Hatip ağa ile karşılaşıyor ve kendisi hakkında Adana’da dedikoduların döndüğünü öğreniyor.

Berbere giden Demir, herkesin Ercüment’in Züleyha’ya tecavüz ettiğini kendisininde onu öldürdüğünü konuştuğunu öğreniyor. Fekeli, Hünkar, Demir ve Yılmaz bir araya gelip ne yapmaları gerektiğini konuşuyor. Dönüşte Jandarmaların çiftliğe tekrar geldiğini görüyor. Hepsini tembihleyip ifadeye götürüyor. Züleyha orada Sabahattin’i görüp Savcı hanımla konuşup bu dosyayı kapatması için yardım istiyor.

Sabahattin, Jülide ile konuşunca ters tepki alıyor. Yılmaz’la Demir, Ercüment’in ablasıyla konuşmak için İstanbul’a gidiyor. Emel, 5 milyon karşılığında ifade vermeyi kabul ediyor. Bu arada Hatip ağa Cengaver’i öldürmeyi kabul eden adamın kendisinden para istemesinden sonra onu içeride öldürtüyor.

Yılmaz, bunu da Demir’in yaptığını düşünüp onu suçluyor. Demir çocuklarının üzerine Cengaveri öldürmediğini söyleyince inanıyor. Baş savcı Ercüment’in borçluları tarafından öldürdüğüne inanıp dosyayı kapatıyor. Yaman ailesi bir basın toplantısıyla durumu basına açıklıyor. Emel’in konuşmasıyla herkes bunun bir iftira olduğuna inanıyor. Bu arada Behice ile Müjgan’da Yılmaz’ın Ercüment’i öldürdüğünü öğreniyor.

Bir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yılmaz İle Demir Düşmanlığa Son Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler