Ana SayfaDizilerHercai 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran Babaannesinin Bir Pisliğini Daha Öğreniyor!

İlgili Postlar

Hercai 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran Babaannesinin Bir Pisliğini Daha Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Hercai 33. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Miran ile Reyyan, İstanbul’da romantik bir gece yaşarken birilerinin onları takip eder. Reyyan’a hediyesini verecekken cebinde bir not bulan Miran deliye döner. Notta, başlarına gelen felaketlerin nedenini öğrenmek istiyorsa annesinin sırdaşını bulması gerektiği yazar. Miran, dışarı çıktığında Harun’la karşılaşır ve kendilerini onun takip ettiğini düşünür. Dizinin yeni fragmanında; Miran, babaannesinin bir pisliğini daha öğreniyor.

Cuma Dizileri 2020

Miran Babaannesinin Bir Pisliğini Daha Öğreniyor!

Hercai dizisinin 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Harun, Miran’ın eski sevgilisiyle bir anlaşma yapıyor. Kadın Miran’a koşup sarılıyor. O anları gören Reyyan, Miran’dan olanların hesabını soruyor. Miran ise Reyyan’a, o kadının sevgilisi olmadığını söylüyor. Reyyan’a sarılan Miran, ‘benim tek sevgilim sensin’ diyor. Miran, kendilerini takip eden kişiyi bulmaya çalışırken karşılaştığı kişiden, Azize’nin yeğeninin hayatını mahvettiğini öğreniyor.

İşte Hercai 33. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1230131315665756161

 

HERCAİ 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Elif, düğününü terk edip babaannesinin arabasına binip gider. Azat, Elif’in kaçtığını öğrenir öğrenmez işin içinde başka şeyler olduğunu anlayıp karısını almak için soluğu Aslanbeyler konağında alır. Azat, Azize’nin karşısına çıkar ve karısını ister. Azize’nin onları konağından kovmasından sonra Azat, silahını havaya ateş edince Elif, balkona çıkıp canına kıymaya çalışır.

Herkes Elif’i oradan indirmeye çalışırken Azize’nin kılı kıpırdamaz. Elif, kendisini ölürse bu kavganın biteceğini düşünüp balkondan adımını atarken Azat, onu belinden yakalayıp kurtarır. Miran’da bu olaydan sonra Azat’a karşı yelkenleri suya indirir. Azat. Elif’i alıp eve götürür. Nasuh, Elif’e neden gittiğini sorunca, Handan’ın kendisine Azize’nin Azat’ın hayatıyla tehdit ettiğini söyleyince gittiğini anlatır.

Bunun üzerine Cihan, Handan’dan bunun hesabını sorar ve bir daha böyle bir şey yaparsa onu boşayacağını söyler. Azize ile Azat, arasında çekişmeli seçimde kimin kazanacağını Gönül’ün oyu belirleyecektir. Gönül’ün eline böyle bir fırsat geçince babaannesine kardeşinin kim olduğunu söylemesi karşılığında ona oy vereceğini söyler.

Azize’de, kardeşinin Fırat olduğunu söyler. Ancak Gönül, oyunu Azat’dan yana kullanır. Hazar, Reyyan’ın üzgün olduğunu görüp Miran’ı arar. Miran Reyyan’a bir süpriz hazırlayıp onu İstanbul’a götürür.

Hercai 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Notu Bırakanın Harun Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler