Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kendisini Dolandıran...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kendisini Dolandıran Çetin’e Silah Çekiyor!

Show Tv’nin kahkaha garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. yeni bölümüyle 22 şubat cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Kuzey’in Tülin’le buluştuğunu Şule’den öğrenir. Olayın iç yüzünü almaya çalışan Yıldız, Kuzey’in haberi olmadan Tülin’in kaldığı eve temizlikçi kılığıyla gidip ondan işin iç yüzünü öğrenmeye çalışır. Her an Yıldız’a yakalanma korkusu yaşayan Kuzey’in tek derdi, Şule’nin kendisini aldattığını ispatlamaktır. Ancak, Yıldız’ın onları basması an meselesidir. Dizinin yeni fragmanında; Yıldız, kendisini dolandıran Çetin’e silah çekiyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Kendisini Dolandıran Çetin’e Silah Çekiyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız, Kuzey’in bir şeyler karıştırdığını anlıyor. Sefer, Tülin’in Kuzey’in boşanmasını sağlayacak tüm belgeleri vermeyi ve mahkemede şahitlik yapmayı kabul ediyor. Bunu duyan Sefer, Tülin’e sarıldığı anlarda Nahide’ye yakalanıyor. Yıldız, sonunda aradığı Çetin’i Şule’yle birlikte yakalıyor. Bundan sonra bir daha kendisini kimsenin kandıramayacağını söyleyip Çetin’e silahını doğrultuyor ve ateşliyor.

işte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Babaları tarafından kovulan Sefer, Nahide, Poyraz ve Yıldız, Kuzey’in evine gider. Kızlar babalarının bir an evvel boşanıp Yıldız’la evlenmesini ister. Kızların aklına annelerinin sekreteri Tülin gelir. Tülin’in annesinin her şeyinden haberi olduğunu bilen kızlar babalarına onu arayıp Ordu’ya çağırmasını ve ondan bir şeyler öğrenebileceğini düşünür.

Kuzey, zoraki de olsa Tülin’i arar. Tülin ise hemen ilk uçağa binip gelir. Kuzey, kızlarıyla birlikte Tülin’i alıp evine yerleştirir. Yıldız, onların giyinip kuşanıp dışarı çıkmalarından şüphelenir. Kendisine süpriz yapılacağını zanneden Yıldız, Kuzey’e ulaşamayınca Fatoş’un yanına gider.

Kuzey, Tülin’i yemeğe götürür ve ondan hoşlanmış gibi davranmaya çalışır. Hatta ona kırmızı bir gül bile verir. Bu durumları öğrenen Şule, o anları kamerasına çekip Yıldız’ın karşısına çıkar. Ona Kuzey’in kendisini defalarca kere Tülin’le aldattığını, şimdide onu aynı kadınla aldattığını söyleyip ona çektiği videoyu seyrettirir. Yıldız, Şule’ye inanmak istemez. Ama görüntüleri izleyince de şok olur.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kızların Aklına Uyan Kuzey Zor Durumda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler