Ana SayfaDizilerRamo 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel İle Olan Tüm Bağını...

İlgili Postlar

Ramo 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel İle Olan Tüm Bağını Koparıyor!

Show Tv’nin yeni reyting rekortmeni dizisi Ramo 7. yeni bölümüyle 25 şubat salı günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Sibel’in tüneli bulup ailesine söylemesiyle Cengiz ve Süleyman’ın adamları Ramo’nun evine giriyor. Çıkan silahlı çatışmada Ramo’nun amcası ölüyor. Sibel tarafından yaralanan Ramo ise anlaşmayı bitiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Artık Sibel ile bir geleceğinin olamayacağını anlayan Ramo, onunla olan tüm bağını koparıyor.

Salı Dizileri 2020

Ramo Sibel İle Olan Tüm Bağını Koparıyor!

Ramo 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ramo, bir hesap sorulacaksa ondan değil kendisinden sorulmasını istiyor. Fatoş ise abisinin kendisine verdiği silahla birini yaralıyor. Yavuz’un hasta bir kızı olduğu ortaya çıkıyor. Ramo Sibel’e, son kez dokunduğunu ve onunla bir gelecekleri olmadığını söyleyerek onla olan tüm bağını koparıyor. Ramo, bundan sonra kendisine karşı duranların herkesi öldürüp Adana’yı ele geçirmeyi planlıyor.

İşte Ramo 7. bölüm 1. fragmanı….

RAMO 6. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Sibel evine döner. İsmail’in ölmesiyle ailesi perişan olur. Mahallede ölen yaralanan bir çok kişinin olduğunu öğrenen Fatoş mahalleye geri döner. Bu duruma en çok Boz, sevinir. Ramo, hastaneden çıkıp amcasının ve saldırıda ölenlerin cenazesini kaldırır.

Abisi Hasan ile birlikte yaralı bir şekilde Halef’i bulup ondan kendilerini Ceyhan’a götürmelerini ister. Başka çaresi olmayan Halef, onları Ceyhan’a götürür. Bu arada Ceyhan Süleyman’ı arayıp torunuyla tehdit edip para ister. Ramo, Ceyhan’ın elinden Sibel’i kurtarır. Halef’in her şeyi eline yüzüne bulaştırdığını öğrenen Süleyman, ona büyük bir ceza verir.

Halef artık bir müzikholde koruma olarak çalışmaya başlar. Ramo, Fatoş’la konuşur ve ona kendisini korumak için bir silah verip Neco’nun yanına gönderir. Fatoş gelince Sibel’de Ramo’nun evine dönmek zorunda kalır. Sibel, ölümüne neden olduğu İsmail’in eşini görünce yerin dibine girer. Yavuz, Ramo’yu konuşmak için yanına çağırır.

Yavuz Ramo’ya, babasının nasıl öldürüldüğünü öğrendiğini, onun babasının intikamını almak için Cengiz’i öldürdüğünü, ancak onun zayıf bir halka olduğunu, Cengiz’e emir verenin Süleyman olduğunu, ona da emir verenin büyük halka olduğunu anladığını söyler.

Ramo 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yavuz Ramo’nun Asıl Hedefinin Kim Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler