Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yılmaz İle Demir Düşmanlığa...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yılmaz İle Demir Düşmanlığa Son Veriyor!

Bir Zamanlar Çukurova 56. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yılmaz, Ercüment’in ölümüyle ilgili Demir ve Hünkar’la oturup konuşur. Züleyha, hakkında çıkan haberlerden sonra basın açıklaması yapmak zorunda kalır. Müjgan, Züleyha’ya savaş açtığını açıklar. Demir’in önüne ise bir video kaseti gelir. Jandarmalar eve gelip Züleyha, Gaffur ve Saniye’yi götürür. Dizinin yeni fragmanında; Yılmaz ile Demir düşmanlığa son veriyor.

Perşembe Dizileri 2020

Yılmaz İle Demir Düşmanlığa Son Veriyor!

Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Müjgan Yılmaz’a, Yamanların meselesiyle neden ilgilendiğini soruyor. Yılmaz ise Müjgan’a, Ercüment’i kendisinin öldürdüğünü itiraf etmek zorunda kalıyor. Artık iki aile arasındaki düşmanlığı bitirmek zorunda kalan Demir ile Yılmaz el sıkışıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1230043089257058305

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 55. BÖLÜM ÖZETİ!

Eşarbın Behice hanımın arkadaşının olduğu ortaya çıkar. Hünkar ile Demir, Züleyha’dan özür diler. Evde hiç huzuru kalmayan Yılmaz, artık Müjgan’ın tedavi olması gerektiğini düşünür. Yılmaz, bir İtalyan firmasından distripörlük alır. Bu haber Çukurova’da büyük yankı uyandırınca Hünkar, biraz kıskanır.

Yılmaz, bir günde tam 200 tane sulama motoru siparişi alır. Nakit para yatırması gerektiğinden gidip bankadan kredi çeker. Mallar gelir ancak tüm siparişler iptal edilir. Yılmaz büyük bir zarara uğrar. Yılmaz Demir’in, ihalesini alıp onun mallarının elinde patlamasına neden olmuştu. Aynısını Demir’de ona yapıp intikamını alır.

Şermin’in dernek toplantısında Hünkar’ın yeğeninin ölümünü dillendirir. Ercüment’in Züleyha’ya asılmış ve Yamanların da onu ortadan kaldırmış olabileceğini konuşur. Julide hanıma isimsiz bir ihbar gelir. Jandarmalar gelip Demir’in ifadesini almak üzere onu savcılığa götürür.

Demir’le Hünkar, olayı konuşurken Züleyha, Ercüment’i öldürenin Yılmaz olduğunu duyar. Odasına gidip Yılmaz’ı arar ve acil buluşmaları gerektiğini söyler. Yılmaz’ın telefonda konuşmalarını duyan Müjgan elinde kamerayla kocasını takip eder. Züleyha, gözyaşları içinde ona Ercüment’i öldürüp öldürmediğini sorar. Yılmaz, Züleyha’nın gözyaşlarını sildiği anları Müjgan görür ve kayıt altına alır.

Bir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Müjgan Züleyha’yı Afişe Mi Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler