Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Müjgan Züleyha'yı Afişe Mi...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Müjgan Züleyha’yı Afişe Mi Ediyor?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi merakla beklenen 56. yeni bölümüyle 20 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Julide’ye isimsiz bir ihbar gelir ve Demir, Ercüment cinayeti için tekrar ifade vermeye gider. Ercüment’i Yılmaz’ın öldürdüğünü öğrenen Züleyha, onunla gizlice görüşmek ister. Müjgan, Yılmaz’ın konuşmalarını duyar ve onların buluşacağı yere gider. Kameraya onların görüntülerine çeker. Dizinin yeni bölüm fragmanında Müjgan Züleyha’yı afişe mi ediyor?

Perşembe Dizileri 2020

Müjgan Züleyha’yı Afişe Mi Ediyor?

Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yılmaz, Ercüment’in ölümüyle ilgili Demir ile Hünkar’la oturup konuşuyor ve yine olsa yine yapacağını söylüyor. Züleyha, hakkında çıkan haberlerden sonra basın açıklaması yapmak zorunda kalıyor. Müjgan, Züleyha’ya savaş açtığını açıklıyor. Demir ile Yılmaz el sıkışıyor. Demir’in önüne ise bir video kaseti geliyor. Jandarmalar eve gelip Züleyha’yı götürüyor.

İşte Bir zamanlar Çukurova 56. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1228388206921625605

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 55. BÖLÜM ÖZETİ!

Eşarbın Behice hanımın arkadaşının olduğu ortaya çıkar. Hünkar ile Demir, Züleyha’dan özür diler. Evde hiç huzuru kalmayan Yılmaz, artık Müjgan’ın tedavi olması gerektiğini düşünür. Yılmaz, bir İtalyan firmasından distripörlük alır. Bu haber Çukurova’da büyük yankı uyandırınca Hünkar, biraz kıskanır.

Yılmaz, bir günde tam 200 tane sulama motoru siparişi alır. Nakit para yatırması gerektiğinden gidip bankadan kredi çeker. Mallar gelir ancak tüm siparişler iptal edilir. Yılmaz büyük bir zarara uğrar. Yılmaz Demir’in, ihalesini alıp onun mallarının elinde patlamasına neden olmuştu. Aynısını Demir’de ona yapıp intikamını alır.

Şermin’in dernek toplantısında Hünkar’ın yeğeninin ölümünü dillendirir. Ercüment’in Züleyha’ya asılmış ve Yamanların da onu ortadan kaldırmış olabileceğini konuşur. Julide hanıma isimsiz bir ihbar gelir. Jandarmalar gelip Demir’in ifadesini almak üzere onu savcılığa götürür.

Demir’le Hünkar, olayı konuşurken Züleyha, Ercüment’i öldürenin Yılmaz olduğunu duyar. Odasına gidip Yılmaz’ı arar ve acil buluşmaları gerektiğini söyler. Yılmaz’ın telefonda konuşmalarını duyan Müjgan elinde kamerayla kocasını takip eder. Züleyha, gözyaşları içinde ona Ercüment’i öldürüp öldürmediğini sorar. Yılmaz, Züleyha’nın gözyaşlarını sildiği anları Müjgan görür ve kayıt altına alır.

Bir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Müjgan’ın Eline Büyük Bir Koz Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler