Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Müjgan'ın Eline Büyük Bir...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Müjgan’ın Eline Büyük Bir Koz Geçiyor!

Bir Zamanlar Çukurova merakla beklenen 55. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Züleyha’nın çantasından kendi eşarbını çıkarmasıyla Müjgan iftiracı durumuna düşüyor. Yılmaz’ın Demir’e oynadığı oyuna karşılık o da ona aynısını yapıyor ve onun büyük bir zarara uğramasına neden oluyor. Züleyha, Yılmaz’ın Ercüment’i öldürdüğünü öğrenip Yılmaz’la buluşuyor. Müjgan onları görüyor hemde kameraya kaydediyor. Müjgan’ın eline büyük bir koz geçiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Müjgan’ın Eline Büyük Bir Koz Geçiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Müjgan’ın elindeki eşarbı gösterip onu Yılmaz’ın arabasında bulduğunu söylemesinden sonra Demir’le, Hünkar Züleyha’dan şüpheleniyor. Ancak Züleyha çantasından eşarbını çıkarınca Müjgan yalancı durumuna düşüyor. Züleyha, Demir’in kendisine güvenmediği için çok sinirleniyor ve eğer o eşarbı bulamasaydı kendisine ne olacağını soruyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 55. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Eşarbın Behice hanımın arkadaşının olduğu ortaya çıkıyor. Hünkar ile Demir, Züleyha’dan özür diliyor. Evde hiç huzuru kalmayan Yılmaz, artık Müjgan’ın tedavi olması gerektiğini düşünüyor. Yılmaz, bir İtalyan firmasından distripörlük alıyor. Bu haber Çukurova’da büyük yankı uyandırınca Hünkar, biraz bozuluyor.

Yılmaz, bir günde tam 200 tane sulama motoru siparişi alıyor. Nakit para yatırması gerektiğinden gidip bankadan kredi çekiyor. Mallar geliyor ancak tüm siparişler iptal ediliyor. Yılmaz büyük bir zarara uğruyor. Yılmaz Demir’in, ihalesini alıp onun mallarının elinde patlamasına neden olmuştu. Aynısını Demir’de ona yapıp intikamını alıyor.

Şermin’in dernek toplantısında Hünkar’ın yeğeninin ölümünü dillendiriyor. Ercüment’in Züleyha’ya asılmış ve Yamanların da onu ortadan kaldırmış olabileceğini konuşuyor. Julide hanıma isimsiz bir ihbar geliyor. Jandarmalar gelip Demir’in ifadesini almak üzere onu savcılığa götürüyor.

Demir’le Hünkar, olayı konuşurken Züleyha, Ercüment’i öldürenin Yılmaz olduğunu duyuyor. Odasına gidip Yılmaz’ı arıyor ve acil buluşmaları gerektiğini söylüyor. Yılmaz’ın telefonda konuşmalarını duyan Müjgan elinde kamerayla kocasını takip ediyor. Züleyha, gözyaşları içinde ona Ercüment’i öldürüp öldürmediğini soruyor. Yılmaz, Züleyha’nın gözyaşlarını sildiği anları Müjgan görüyor ve kayıt altına alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha ile Yılmaz Müjgan’a Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler