Ana SayfaDizilerHercai 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran'dan Reyyan'a Sevgililer Günü Süprizi!

İlgili Postlar

Hercai 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran’dan Reyyan’a Sevgililer Günü Süprizi!

Atv ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Hercai 32. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Elif babaannesine oyunu kullanacağını ancak önce ondan, kardeşinin kim olduğunu söylemesini ister. Azize Gönül’e kardeşinin Fırat olduğunu açıklar. Reyyan, Azize’nin çok güçlü olduğu için ne yaparsa yapsın hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşünmeye başlar. Hazar Miran’ı arayıp, Reyyan’ın çok kötü olduğunu ondan kızının yanına gelmesini ister. Miran’dan Reyyan’a sevgililer günü süprizi geliyor.

Cuma Dizileri 2020

Miran’dan Reyyan’a Sevgililer Günü Süprizi!

Hercai 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Miran Reyyan’a bir süpriz hazırlıyor. Onu İstanbul’a götürüyor. İkili sevgililer gününde aşk tazeliyor. Miran, Reyyan’a bir çocukları olmasını istediğini söylüyor.

İşte Hercai 32. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1227956419862896640

HERCAİ 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Reyyan bu olaydan sonra artık babası ile Miran’ın düşmanlığının biteceği için içi çok rahatlar. Ancak iş tahmin ettiği gibi olmaz. Miran, Hazar’a olan düşmanlığı devam edince Reyyan’la arası bozulur. Babaannesinin yalan söylediğini anlayan Miran, Hazar’ın hala masum olduğuna inanmaz.

Azize, düştüğü bu durumdan kurtulmak için yeni planlar düşünmeye başlar. O sırada Nasuh ağa Hanife’den Azize’yi aramasını ve Elif ile Azat’ın düğünlerinin otelde olacağının haberini vermesini ister. Azize, düğünün evde olacağını anlar. Düğün günü Elif, iki aile arasındaki düşmanlığın bitmesinin yanı sıra gerçekten Azat’ı sevdiği için gelinliğini giyer.

Şadoğullarının konağında yapılacak düğüne Sultan ile Gönül’de gelir. Azize, kapıya gelip Handan’ı dışarı çağırır ve ondan Elif’i kendisine getirmesini ister. Handan, kendisini ve ailesini tehdit eden Azize’nin sözlerine pek itibar etmez. Reyyan’ın gözleri ise Miran’ı arar. Gönül Reyyan’a, Miran’ın gelmeyeceğini söyler. Reyyan bu sefer Miran’la arasındaki her şeyin bittiğini düşünmeye başlar.

Elif’in odasına birisi gelir ve o gelinliğiyle birlikte kendisini dışarıda bekleyen babaannesinin yanına gitmekte bulur. Arabaya binerken Elif, oraya ölüsünün geldiğini söyler. Hazar ile Miran da gizlice buluşup bir gizli anlaşma yapar. Miran Hazar’a, Reyyan dahil kimsenin birlikte hareket ettiklerini bilmeyeceğini ve bu işin aslını birlikte araştıracaklarını söyler. Hazar’da kabul eder.

Hercai 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Canına Mı Kıyacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler