Ana SayfaDizilerHercai 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Canına Mı Kıyacak?

İlgili Postlar

Hercai 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Canına Mı Kıyacak?

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Hercai 32. yeni bölümüyle 14 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Miran, annesine ait olan mektubu alıp babaannesinin karşısına çıkıp ondan hesap sorar. Azize, başlar yalanları anlatmaya ama Sultan, Dilşah’ın o mektubu yazarken onun yanında olduğunu söylemesiyle işler başka bir hal alır. Hazar ile Miran ise gizli bir anlaşma yapar. Elif ise düğünden kaçar. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Olanlara artık dayanamayan Elif canına mı kıyacak?

Cuma Dizileri 2020

Elif Canına Mı Kıyacak?

Hercai 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Elif babaannesine oyunu kullanacağını ancak önce ondan, kardeşinin kim olduğunu söylemesini istiyor. Azize Gönül’e kardeşinin Fırat olduğunu açıklıyor. Reyyan, Azize’nin çok güçlü olduğu için ne yaparsa yapsın hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşünmeye başlıyor. Hazar Miran’ı arayıp, Reyyan’ın çok kötü olduğunu ondan kızının yanına gelmesini istiyor.

İşte Hercai 32. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1227257957903036416

HERCAİ 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Reyyan bu olaydan sonra artık babası ile Miran’ın düşmanlığının biteceği için içi çok rahatlar. Ancak iş tahmin ettiği gibi olmaz. Miran, Hazar’a olan düşmanlığı devam edince Reyyan’la arası bozulur. Babaannesinin yalan söylediğini anlayan Miran, Hazar’ın hala masum olduğuna inanmaz.

Azize, düştüğü bu durumdan kurtulmak için yeni planlar düşünmeye başlar. O sırada Nasuh ağa Hanife’den Azize’yi aramasını ve Elif ile Azat’ın düğünlerinin otelde olacağının haberini vermesini ister. Azize, düğünün evde olacağını anlar. Düğün günü Elif, iki aile arasındaki düşmanlığın bitmesinin yanı sıra gerçekten Azat’ı sevdiği için gelinliğini giyer.

Şadoğullarının konağında yapılacak düğüne Sultan ile Gönül’de gelir. Azize, kapıya gelip Handan’ı dışarı çağırır ve ondan Elif’i kendisine getirmesini ister. Handan, kendisini ve ailesini tehdit eden Azize’nin sözlerine pek itibar etmez. Reyyan’ın gözleri ise Miran’ı arar. Gönül Reyyan’a, Miran’ın gelmeyeceğini söyler. Reyyan bu sefer Miran’la arasındaki her şeyin bittiğini düşünmeye başlar.

Elif’in odasına birisi gelir ve o gelinliğiyle birlikte kendisini dışarıda bekleyen babaannesinin yanına gitmekte bulur. Arabaya binerken Elif, oraya ölüsünün geldiğini söyler. Hazar ile Miran da gizlice buluşup bir gizli anlaşma yapar. Miran Hazar’a, Reyyan dahil kimsenin birlikte hareket ettiklerini bilmeyeceğini ve bu işin aslını birlikte araştıracaklarını söyler. Hazar’da kabul eder.

Hercai 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hazar İle Miran Gizli Anlaşma Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler