Ana SayfaDizilerZümrütüanka 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Abbas'ın Eline Büyük Bir Koz Geçiyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Abbas’ın Eline Büyük Bir Koz Geçiyor!

Fox Tv’nin yeni dizilerinden Zümrütüanka merakla beklenen 4. yeni bölümüyle 15 şubat cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Serhat ile Zümrüt’ün nikahları kıyılır. Nikahtan sonra Zümrüt, Adil’den kendisine kalan tüm mal varlığını Serhat’a devrettiğini açıklar. Böylece şirkette tek söz sahibi Serhat olur ve Abbas’ın artık şirkette söz hakkı kalmaz. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Abbas’ın eline büyük bir koz geçiyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Abbas’ın Eline Büyük Bir Koz Geçiyor!

Zümrütüanka 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ülfet ile kızının eline evde, Zümrüt ile Serhat’ın resimleri ve mektupları geçiyor. Abbas, Serhat’a mal varlığını devreden Zümrüt’e tehditler savuruyor. Yönetim kurulu toplanıyor ve Abbas’ın artık hiç bir söz hakkı kalmıyor. Serhat, Saniye’yi alıp başlarına geleni anlatması için annesinin karşısına çıkarıyor. Abbas, Serhat ile Zümrüt’ün daha önceden sevgili olduklarını öğreniyor ve Ülfet’ten aldığı mektuplarla yeğeninin karşısına çıkıyor.

İşte Zümrütüanka 4. bölüm 1. fragmanı…

 

ZÜMRÜTÜANKA 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Serhat, şirkette çalışanların yanına gidip onlara yüzde otuz zam vereceğini. sigortasız çalışanların sigortalarının yapılacağını ve bayramlarda ikramiye alacaklarını söyler. Abbas, bunları öğrenince soluğu Serhat’ın yanında alır. Serhat, yanına gelen Saniye ile konuşur ve Abbas’ın onun kız kardeşinin ölümüne neden olduğunu öğrenir.

Abbas, Saniye’nin evine gidip ondan af dileyip kömür ve yiyecek yardımı yapar. Giderken de adamlarına kızı dövmelerini söyler. Kız isteme olur. Ülfet, Zümrüt’ü verdiğini söyledikten sonra Azimet, onun kulağına eğilip oğlunun ölmeden önce mallarını kızının üstüne yürütmeseydi bu evliliği asla kabul etmeyeceğini söyler.

Saniye’nin dövüldüğünü öğrenen Serhat onun yanına gider. Abbas’da Zümrüt’e Serhat’ın onu aldattığını söyleyip Saniye’nin evini gösterir. Zümrüt onları sarılırken görüp aralarında bir şey olduğunu zanneder. Ülfet, erkesi gün gidip 72 tane senet imzalayıp lüks bir araba alır. Zümrüt ise nikahları kıyıldıktan sonra Adil’den kendisine kalan tüm mal varlığını Serhat’a devrettiğini açıklar.

Böylelikle yönetim kurulunda Serhat’ın sözünün geçeceğini öğrenen Abbas tutuşmaya başlar. Zümrüt ile Serhat, gerdeğe girer. Azimet’le Abbas, dışarıda beklemeye başlar. Serhat, odadan çıktıktan sonra Abbas, Zümrüt’ün odasına girip tüm malları Serhat’a verdiği için ondan hesap sorup üzerine yürür. Zümrüt’de eline geçirdiği bıçakla Abbas’ı yaralar.

 Zümrütüanka 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt Abbas’ı Bıçaklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler