Ana SayfaDizilerZemheri 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ertan Hangi Duygusuna Teslim Olacak?

İlgili Postlar

Zemheri 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ertan Hangi Duygusuna Teslim Olacak?

Show Tv’nin sevilen dizisi Zemheri merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Firuze Ayaz’ın kendisinden sakladığı büyük bir sırrı olduğunu ve hala kendisini sevdiğini anlar. Ertan, Firuze’nin Yaşar’ın kızı olduğundan şüphelenip evini bulur. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Firuze’ye aşık olan ve onun kim olduğunu öğrenen Ertan hangi duygusuna teslim olacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Ertan Hangi Duygusuna Teslim Olacak?

Zemheri 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ertan, Firuze’ye onu tanımak istediğini söylüyor. Yaşar, hapiste Ertan’ın adamı tarafından bıçaklanıyor. Firuze, bunu duyunca Ertan’a bir şey belli etmeden gözyaşlarını içine akıtıyor. Aliye ise hırsızlıkla suçlanıyor. Ayaz ile Berrak’ın arası bozuluyor. Ertan Firuze’yi uçurumdan iterken görülüyor. Bu gerçek mi yoksa Ertan’ın bir hayali mi?

İşte Zemheri 5. bölüm 2. fragmanı…

ZEMHERİ 4. BÖLÜM ÖZETİ! 

Firuze, Ayaz’ı şirketin terasında yakalar ve ona neden söz verip gelmediğinin hesabını sorar. Projeyi tamamlayamayan Firuze, Ertan’la konuşmaya gittiğinde projenin onun masasında hazır olduğunu görür. Ayaz, projeyi hazırlayıp onun adına Ertan’ın masasına koyar. İkili birlikte çalışmaya başlar. Ertan, Firuze ile Ayaz arasındaki gerginliğin sebebinin ne olduğunu anlamaya çalışır.

Ertan, kazada hayatının kaybedenlerin ailelerine ev vereceğini söylemek için mahalleye Firuze ile gitmeye karar verir. Bunu öğrenen Ayaz, Firuze’nin oraya gitmesini engellemek için Berrak’la evlendikten sonra oturacakları evi gezmeye onu da çağırır. Orada Ayaz’ın annesi Firuze’nin kim olduğunu anlar. Ertan, Firuze’nin kendisinden habersiz bir yere gittiğini öğrenince sinirlenip onu almaya gelir.

Firuze gitmeden Ayaz, ona mesaj çekip Ertan’ın onu mahalleye götürdüğünü o arabadan inmesini haber verir. Ama Firuze mesajı çok geç okur. Ertan, Firuze’yi yemeğe davet eder. Hatta ona giymesi için kırmızı bir elbise gönderir. Firuze, Ayaz’la son kez konuşmak için bir araya gelir ve kendisinden sakladığı bir şeyin olduğunu bildiğini söyleyip açıklama yapmasını ister.

Ama Ayaz, ona anlatamayacağını söyler. Ertan ise Yaşar’ın yanına gidip kazayı üstlenmesi için ifade vermesini ister. Yaşar asla öyle bir şey yapamayacağını söyleyince onu çocuklarıyla tehdit eder. O sırada Yaşar’ın ağzından Firuze ismini duyar ve onun kim olduğunu araştırmaya başlar.

Zemheri 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Firuze’nin Kim Olduğu Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler