Ana SayfaDizilerRamo 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Ailesinden Birini Daha Kaybediyor!

İlgili Postlar

Ramo 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Ailesinden Birini Daha Kaybediyor!

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Ramo 5. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ramo, abisine kurulan tuzağı öğreniyor ve gidip onu kurtarıyor. Boz’u yaralı bir şekilde bulan Yavuz onun hayatını kurtarıyor. Sibel ise evdeki gizli tüneli buluyor. Süleyman, Cengiz’i kullanıp adamlarıyla birlikte onu Ramo’yu öldürmek için gönderiyor. Ramo öldükten sonra ise Cengiz’in işini bitirmelerini istiyor. Sibel ise intikamını kendi almak istiyor ve Ramo’yu bıçaklıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ramo, ailesinden birini daha kaybediyor.

Salı Dizileri 2020

Ramo Ailesinden Birini Daha Kaybediyor!

Ramo 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sibel’in intikamı aşkına galip geliyor ve Ramo’yu bıçaklıyor. Ramo’nun ailesinden biri daha ölüyor. Tahminlere göre Ramo, amcasını kaybediyor. Sibel’in kendi evine girdiği, Fatoş’un da o evden çıktığı görülüyor. İki aile arasındaki savaş yeni baştan başlıyor.

İşte Ramo 6. bölüm 1. fragmanı….

RAMO 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ramo, abisine kurulan tuzağı öğrenip onu kurtarmak için harekete geçiyor. Evdekiler Hasan’ın hayatından endişelenmeye başladıkları sırada Ramo, abisiyle birlikte eve dönüyor. Ortadan kaybolan Boz’u herkes aramaya başlıyor. Hatta onun öldürülüp bir kenara atıldığını düşünülüyor. Yavuz Boz’u, kanalın kıyısında yaralı bir şekilde buluyor ve onu tedavi ettiriyor.

Fidan, Yavuz’la yemeğe çıktığında onun çantasında Ramo ile ilgili bir dosya görüyor ve aklı orada kalıyor. Otelden bir adam ayarlayıp Yavuz’un odasının anahtarını alıp gizlice odaya giriyor. Odadan çıkacağı sırada Yavuz’un adamlarını görünce odayı kilitleyip Ramo’yu arayıp kendisini kurtarmasını istiyor. Ramo, halasını gelip oradan çıkartıyor ve onu Yavuz’dan uzak durması için bir kez daha uyarıyor.

Fidan, Yavuz’dan özür dilemek için onunla buluşuyor. Yavuz, Fidan’a görüşmek istemesinin sadece özür olamayacağını söyleyip onun elini tutup öpüyor. Ramo, Boz’u Yavuz’un kurtardığını öğreniyor. Boz mahalleye geri dönüyor ama bu sırada Fatoş ile Neco’nun nikahlandığını öğrenip kahroluyor.

Evlerinin önünde Fatoş’un yanında Neco’yu görünce onu öldürmeyi düşünüyor. Fatoş Boz’un yaşadığını öğreniyor. Neco ise bu duruma çok bozuluyor. Halef’e gidip ondan hesap soruyor. Sibel ise gizli tüneli bulup ailesine haber veriyor. Süleyman, Cengiz’in hapisten kaçırılmasında geliniyle Neco’nun parmağı olduğunu anlıyor.

Ama bir planı vardır. Cengiz’i adamlarıyla birlikte Ramo’nun gizli geçidinden eve gönderiyor. Adamlarına da Ramo’nun işini bitirdikten sonra Cengiz’i öldürmelerini emrediyor. Sibel, kapıda bekleyen Cengiz’i arayıp içeri girmemelerini istiyor. Ramo’nun yanına yaklaşan Sibel, onu bıçaklıyor.

 Ramo 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo’yu İlk Öldürme Girişimi Sibel’den Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler